Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 cc

Polecane posty

Gość gość

Z ciekawości czy dużo jest tu mam, które zdecydowały się świadomie na trzecią ciążę wiedzą, że czeka je kolejne cięcie? Zastanawiam się dopiero co prawda nad drugą ciążą, mam trochę obaw, bo na pewno będzie kolejne cc. Kiedyś marzyłam o trójce maluchów, ale po ludzku bym się bała:)

Gość gość
znam dziewczynę, która miała 5 cesarek, ale wiem, że jest taka, która miała 6 czy 7. Pod kontrolą, jeśli nic się nie dzieje 3 cc ie stanowi problemu. Oczywiście organizm różnie reaguje, ale ogólnie teraz cc są inne niż kiedyś (kiedyś 3 cc i schluss)

Gość gość
A ja znam panią która miała 3 cc i to dzieci rok po roku a to było prawie 40 lat temu. To jest dopiero hardcore :) przecież nawet usg kiedyś nie było.

Gość gość
Miałam trzy cc, wszystko zagoilo się dobrze, żadnych niespodzianek w ciąży.

Gość gość
Ja po 3 cc i moja przyjaciolka tez (to zesmy sie dobraly:-)) zyjemy i wszystko ok. A przyjaciolka miala jeszcze kolejne cc w odstepie niecalych 2 lat!

Gość gość
nie obawiaj się, baby to wytrzymałe idiotki, nie do zajechania przez chłopa i dzieci

Gość gość gość
Jestem po 3 cc w odstępie czasu co dwa lata. Ciaze bez komplikacji, problemów. Po cc też wszystko ok.