Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22:22 zaczęło mi mulic kafe

Polecane posty

Gość gość

error 504

Gość gość
firefox? :P

Gość gość
gość dziś firefox? jezyk.gif x nie, chrom i opera :P czyli łapie każdą przeglądarkę

Gość gość
gość dziś logika by tak podpowiadała, jednakże u mnie na operze nie występują żadne problemy, w przeciwieństwie do firefoxa :P dziwna sprawa:P

Gość gość
Na każdej przeglądarce muli. Paradoksalnie jak jest najgorsze obciążenie serwera, to mi firefox jeszcze w ciągu minuty kafe załaduje, a chrome się poddaje.

Gość gość
gość dziś gość dziś logika by tak podpowiadała, jednakże u mnie na operze nie występują żadne problemy, w przeciwieństwie do firefoxa jezyk.gif dziwna sprawajezyk.gif x no to nawet ja:classic_cool: już nie mam na to wytłumaczenia, no chyba że mamy inne opery :D

Gość gość
gość dziś Na każdej przeglądarce muli. Paradoksalnie jak jest najgorsze obciążenie serwera, to mi firefox jeszcze w ciągu minuty kafe załaduje, a chrome się poddaje. x mi na chromie przed chwilą wywaliło nowość "error 400" :-O

Gość Ja_Dyzio
wszedłem na portal angielsko-języczny , powiedzmy z UK lub USA i jest OK a podstawowe Portale w Polsce mulą i mulą, problem jest z łączami w Polsce lub z serwerami i kiepską komunikacją, Kafe dzisiaj 'wyrzucało' kilka razy i błąd 504 , szkoda, że w Polsce nie ma Ministra Łączności i nie ma komu nakopać ostro w zad za ten bałagan telekomunikacyjny , kable światłowodowe wiszą na słupach i NIE są do niczego podłączone, zwyczajnie wiszą , pieniądze pobrane z Uni pobrane i wydane na inwestycje a klient Orange otrzymuje usługę internetową 10 kB na minutę , w Afryce mają prędkości 100 MB/s A w Polsce trzeba pójść do sąsiada mieszkającego w drugiej wsi aby powiadomić sąsiada, że maila wysłałem, czy mail już doszedł a może maila wyślę w kopercie ze znaczkiem poczty polskiej ?

Gość gość
Dyzio, ale przecież Ty nie masz sąsiada :classic_cool:

Gość gość
O widzicie, światłowód, byli tu rok temu, proponowali, namawiali, a ja odmówiłam.... nie pytajcie dlaczego :classic_cool: no i teraz mam za swoje muli i człowiek chociaż pójdzie wcześniej spać, a nie zarwie nocki w necie :classic_cool:

Gość a właśnie że zapytam
Dlaczego odmówiłaś? :classic_cool:🖐️

Gość gość
Od tygodnia muli Kafeterie a jak stronę zmienia godzinę czekam

Gość gość
Tak, wiedziałam że zapytasz :classic_cool: bo ten pan dziwnie się zachowywał, cały czas naciskał (w przenośni, bo jakby fizycznie to by z liścia dostał) żebym mu podała swój numer tel. do kontaktu, a ja nie chciałam się z nim kontaktować. No widzisz, taki banalny powód i teraz nie mam światłowodu, ale mam światło i wode w domu, a to w sumie ważniejsze.

Gość gość
Tylko kafeteria na wszystkich przeglądarkach reszta hula

Gość Ja_Dyzio
oczywiście nie dajcie się nabrać na jakieś tam NETIA, które tylko korzystają i dzierżawią KABLE oraz kanały z 'kanalizacją' światłowodową , których najczęściej jest właścicielem Sieć Orange, która wykupiła prawa do tych kanałów i sieci kablowych , zatem, gdy posiadasz Umowę z NETIA i wystąpi problem techniczny to masz problem , na technika z firmy ORANGE poczekasz ok. dwa tygodnie, być może się kiedyś pojawi ! zatem, najważniejszy jest tak zwany usługodawca, który posiada prawa do łącza internetowego a klienta tego łącza , który proponuje usługi za niższe pieniądze należy zwyczajnie postraszyć psem albo zrzucić ze schodów !

Gość a właśnie że zapytam
gość dziś Rozumiem. Ja też nie lubię podawać numeru takim ludziom, bo zawsze kończy się to wściekłym atakiem telemarketerów. :D

Gość gość
Zobaczycie ze nam kafeterie zamkna za te p*****ly coscie wypisywali, namyslow, typ od koopy na patelni I inni

Gość gość
No właśnie Dyzio, to byli ludzie z tej firmy o której piszesz, ale nie mogłam ich zrzucić ze schodów, bo staliśmy na chodniku, ani poszczuć psem, bo psa wtedy nie miałam. Jak widzisz same pechy :classic_cool:

Gość gość
a właśnie że zapytam dziś on chciał ten mój numer, a ja se powtarzałam w głowie "nie ze mną takie numery" :classic_cool: a co do tele-markerów :D to są jeszcze gorsi, oni się zwą windykatorzy. To jest dopiero zaraza i nie dociera do niech, że nie nazywam się Gracjan Zborowski i nie brałam kredytu na TIRa.

Gość Ja_Dyzio
w tej chwili nawet NIE MA komu się poskarżyć za ten bałagan komunikacyjny i zamęt , bajzel teletechniczny w Polsce ale jeżeli zainteresuję tu na Kafe jakiegoś dziennikarza to zaproszę na wycieczkę po Polsce, chcę i chciałbym pokazać dziennikarzowi setki a może nawet tysiące słupów telefonicznych , gdzie 'podwieszono' kable światłowodowe na słupach , setki kilometrów , Polacy mieszkający w małych wsiach i przysiółkach mogli mieć już kilka lat temu bardzo szybki internet w swoich domach o prędkościach 100 MB/s a kable wiszą, kable wiszą, kable wiszą i mchem porosły a Polki i Polacy nadal jak Indianie palą ogniska aby sąsiadowi przesłać wiadomość !

Gość gość
Ide szlafen