Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Zielony

Czy zagryziona warga jest bardziej zmysłowa od radosnego uśmiechu?

Polecane posty

Gość gośćparassolka
00.22 i jeszcze mnie obrażasz od wariatek?! dosyć tego jesteś podła!!!!

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Ciekawe ,skoro jestes tak blisko Boga...to dziwi mnie fakt...ze Pan Jezus nie powiedzial Ci jeszcze, ze takie miejsce jak kaffeteria nie jest dla Ciebie...skoro mozesz z nim prowadzic dyskusje..to zapytaj sie o ten aspekt swojego zycia...czy to wlasciwe miejsce. Moze wlasnie to ,ze widzialas Pana Jezusa daje Ci prawo do tego ze czujesz sie lepsza...i przez to uwazasz ze nie grzeszysz. W tych swoich wpisach juz zgrzeszylas...wez to pod uwage. I zapamietaj to sobie ,ze tez pochodze od Boga. I nie zycze sobie ,zebys mnie wyzywala od perfidnych i egoistek.

Gość gośćparassolka
no..dokładnie znasz mnie że mnie oczerniasz? znasz mnie że nadajesz mi od grzesznic? jesteś podła!lecz się wariatko!

Gość gość
00:22 To byl podszyw Bede pisac z goscia,zeby nie bylo ze kogos obrazam.

Gość gość
No i znowu ....twoje wyzwiska ze podla jestem...jak to byl podszyw...wez kobieto ,jednak zastanow sie nad soba.

Gość gość
Parasolka Sama sie lecz ,bo chyba na glowe upadlas

Gość gośćparassolka
zdziwię cie bo już rok temu pytałam Boga o ten aspekt i właśnie spełniam jego wolę głosząc tu o nim ,..setki wpisów o Bogu umieściłam na kafe i wiele osób się nawróciło ,,wielu osobom wkleiłam filmy z uzdrowień,,Dotyk Boga ..oraz ,,Gdzie dwóch lub trzech'' kiedy wątpili i nazywali Boga złoczyńcą i mścicielem.. no ale przecież ty wiesz lepiej..prawda?Zazdrościsz mi bliskiej relacji z Jezusem? to nic trudnego wystarczy oddać mu swoje życie całkowicie..oddać się w jego ręce.Uwierz a będziesz zbawiona Ty i Twój dom.Wiesz co daje mi tyle siły i poczucie własnej wartości i słuszności tego o czym piszę? właśnie Jezus nikt inny .On jest moją siłą.Wiele osób próbowało na mnie pluć takl jak Ty i przeinaczać moje słowa a i tak nie wygrali bo On mnie chroni..czy to się komuś podoba czy nie. Idz w pokoju zbłąkana duszo i nie pisz mi gdzie mogę być a gdzie nie bo o tym ja decyduję.Bóg wie po co tu jestem ,nic nie jest przypadkowe.Nie pisz do mnie bo idę spać i nie odpowiem ..zresztą nie mam już ochoty na odpieranie twoich ataków ,idz na jakąś terapie a nie poprawiaj sobie humoru moją osobą bo ja nie jestem workiem treningowym.

Gość gośćparassolka
aha jak ja napiszę ze jesteś podła to wyzwiska ale jak ty mnie wyzywasz od wariatek to może być tak? wiesz co jesteś ohydna podła i zła osoba!!!jesteś podła bo wyzywasz mnie od wariatek proste!!!nie widzisz tego co robisz? przeproś!

Gość gośćparassolka
za nazwanie ,mnie wariatką mam prawo cie podać do sądu!bo jestem zdrową osobą a ty jawnie mnie obrażasz.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Jestes hipokrytka. To ze siedzisz na kaffe i probujesz nawracac ludzi ..w taki sposob...nigdy nikogo nie nawrocisz...jesli sama uwazasz ze nie grzeszysz ,to sama masz problem. W taki sposob to wiesz co mozesz ...czlowieka zniechecic do tego ,aby sie nawrocil...miejsce jak kaffe uwazasz za swoja misje...szkoda slow. Lepiej sama idz na terapie ,bo masz cos nie tak z glowa. Myslisz ze swiat zbawisz,osiagasz odwrotny skutek ,bo nie masz szacunku do drugiego czlowieka...i Ty siebie masz za chrzescijanke? Smieszna jestes!!! Ja wierze w Boga ,tak jak wczesniej pisalam...chodze do kosciola,modle sie (nie tylko za siebie,bo i za grzesznikow,za dusze cierpiace,za chorych..i cierpiacych...ale co Ty mozesz wiedziec...skoro siebie masz za kogos lepszego.....

Gość gość
To swiadczy tylko o Tobie co soba reprezentujesz....wyzywajac . Pisalam juz ze ten wczesniej to byl podszyw,ale ty slyszysz co chesz slyszec i widzisz to co chcesz widziec.

Gość gość
Parasolka Smieszna jestes...idz gdzie indziej swoim jadem bluzgac.

Gość gość
Przeprosic...taka hipokrytke,co nawet oglady nie posiada,a juz napewno pokory.. Przepraszac to bedziesz Pana Jezusa,bo on swoje zycie poswiecil na krzyzu,a Ty mnie wyzywasz...jesli mnie ublizasz to tak jakbys Bogu ublizala...

Gość gość
Parasolka Wchodzisz na temat o podtekscie erotycznym i ludzi chcesz nawracac...wez zmow lepiej 10 zdrowaskow.

Gość gośćparassolka
moja córka ma ugryzioną wargę(ma szramę) i się nie uśmiecha zagryza ,pies ja ugryzł i miała szyte nie widzę w tym temacie nic o podtekście ero..to wy wszystko widzicie tak jak się wam wydaje,głodnemu zawsze chleb na myśli,ja nawet przez chwilę tak tego nie skojarzyłam. Koszmar co za ludzie.

Gość gośćparassolka
00 53 ja nie mam szacunku do drugie go człowieka a? a ty masz ? pierwsza na mnie napadłaś pierwsza zaczęłaś mnie wyzywać od wariatek,i od grzesznic zastanów się na d sobą serio! ja ludzi szanuję ale dobrych ludzi a nie takich jak ty którzy obmawiają oczerniają i atakują a do tego wyzywają i szkalują,niestety ale kto sieje wiatr ten zbiera burzę wróci to do ciebie z nawiązką!i to ty nie szanujesz ludzi ani trochę! dla mnie szacunek to podstawa!

Gość gość
Nie tlumacz sie ,bo winni sie tlumacza...jeden odbierze tak, jak kto chce. Jednemu chleb na mysli,a tobie moze i nie zalezy od czlowieka. Ale to nie tobie osadzac...mysl za siebie...co ty masz w glowie.

Gość gośćparassolka
ja nie mam ogłady? kolejny raz plujesz jadem! ,właśnie widać twoją ogładę Karolino/Katarzyno.Skończyłam z tobą rozmawiać.

Gość gość
Parasolka Tak ten szacunek da sie odczuc po twoich wpisach...sama atakujesz ,a potem sie wykrecasz. Namieszalas ...zrobilas z igly widly..gdybys poczytala moje wczesniejsze wpisy(bo juz tu bylam u Zielonego)to bys wiedziala,ze nie jestem zla i podla osoba jak mi zarzucilas,ale ty chyba chcesz miec we wszystkim racje,a do bledu nie umiesz sie przyznac. I nie wykrecaj kota ogonem...jesli kierujesz do mnie swoje wyzwiska,to predzej wroca do Ciebie,bo bezpodstawnie je uzylas.

Gość gość
Cytujesz slowa z kontekstu wyciagniete z Bibili. Sama co zasialas zbierac bedziesz!

Gość gość
To ze jestes grzesznica...to nawet Pan Jezus by Ci powiedzial...sw.Faustyna pisze o tym w dzienniczku...a ja mam sluchac wywodow hipokrytki.

Gość parassolka
jacy winni ? ja winna a niby czego winna ? ja się w niczym nie tłumaczę bo nie muszę!,nie mam z czego! To forum właśnie najwięcej potrzebuje nawrócenia,nie trzeba szukać ludzi i mówić o Bogu w kościołach bo tam ludzie znają Boga ..tu jest jeszcze mnóstwo osób które go nie poznały,w takie miejsca Bóg ludzi posyła i zdziwisz się ale siedzą tu moi dwaj znajomi księża z tego samego powodu co ja.Widzę ze tobie już samo pisanie o Bogu przeszkadza...zaraz będzie histeria .znam to na wylot.

Gość gośćparassolka
co takiego zasiałam? atakujesz ,wyzywasz pomawiasz i plujesz jadem i jeszcze mi to przypisujesz ? ja wiem co zbiorę i wiem co sieję.Nie pozwolę siebie deptać.

Gość gośćparassolka
właśnie to ty pierwsza namieszałaś i ty zrobiłaś z igły widły naucz się czytać,on nazwał mnie aniołem a na mnie wyskoczyłaś że ja siebie tak nazywam,chore!sama o grzeszeniu zaczęłaś a mi nadajesz od grzesznic itd itd...kiedyś nazwałam go pięknym przez co on zaczął tak mnie nazywać to weź jeszcze dopisz ze się za taką uważam idąc twoim tokiem rozumowania serio iQ ..powala.

Gość gość
Nie pozwolisz siebie deptac...podobnie jak i ja. Nie bedziesz mnie obrazac i wyzywac od podlych,zlych,perfidnych i egoistek...jakim prawem mnie tak oczerniasz? Ty jestes hipokrytka..a nie chrzescijanka,jak chcesz nawracac ludzi to zaloz swoj temat i przestan jadem bluzgac...niedoszla zakonnico.

Gość gość
Ksieza siedza na forum i nawracaja ludzi...na tym forum..bo jak dotad nic sie nie poprawilo,a ksieza chyba nie sa od tego,zeby na forum siedziec...lepiej modlitwa by cos pomogla a nie gdybanie.

Gość gość
Sama wyjechalas z aniolem...bo Cie to boli,ze tak naprawde nim nie jestes,ze brak Ci do aniola...wez sama siebie posluchaj. Jesli jestes aniolem..to co tu robisz...powinnas byc gdzie miejsce aniolow...jak dla mnie jestes upadlym aniolem. Zero pokory...zero wyczucia...zero wrazliwosci na drugiego czlowieka...zero swiadomosci ,ze bozesz kogos zranic(tez jestem chrzescijanka)ale w przeciwienstwie do Ciebie to umie odroznic dobro od zla.

Gość gość
Napisz pod jakimi nickami pisza tu księża bo jakos nie widac tu porządnych mężczyzn tylko same zboki.

Gość gość
Kolejna obraza z twojej strony...ze niby QI powala...oczywiscie z twojej strony kpina. I ty jestes aniolem...:D...to ze sie chwalisz ze studiujesz ratownictwo...ze masz wysoka srednia...widac ,ze jestes zarozumiala...tylko jak sie w czysciu znajdziesz to twoja wiedze szlak trafi...poczytaj sobie o duszach cierpiacych w czysciach.. Wywyzszasz sie ze studiujesz,ze biegasz ... Wiesz jesli juz biegasz, to moze pobiegniesz na cel charytatywny ,dobry uczynek zrobisz...bo jak narazie to tyle juz dziadostwa narobilas ze hej. Tylko sie chwalic potrafisz...bo nie masz czym, dlatego robisz z siebie,kim tak naprawde nie jestes Ps.o twoim bieganiu czytalam na innym temacie wczesniej.

Gość gość
Daj link do tego tematu o bieganiu