Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Zielony

Czy zagryziona warga jest bardziej zmysłowa od radosnego uśmiechu?

Polecane posty

Gość gość
2:07 Temat gdzie parasolka pisze to" pamietaj o piciu wody"z dn.22.04.218

Gość gość
Przykre to jest,bo z Takim Zielonym,fajnie mi sie pisalo...a wystarczylo ,ze weszla czarna owca i narobila dziadostwa. Ja juz nie bede zagladac to tego tematu,a jesli zajrze to tylko po to by odepszrc atak parasolki. Brak slow...jak mozna byc taka osoba.

Gość gość
To temat o wodzie czy bieganiu.Gdzie ten link?

Gość gośćparassolka
1.47 jakim prawem ty to robisz? ja nawet w połowie nie jestem tak bezczelna jak ty a niestety zmusiłaś mnie do tego by oddać c***ięknym za nadobne potrafię się bronić i nie pozwolę się atakować.Umiesz czytać? to zielony pierwszy napisał ,,Aniołki'' bo wcześniej już taką miałam u niego ksywę w innym miejscu przez piosenkę Markowskiej tyle ze to ja go tak nazywam.

Gość gośćparassolka
raczej ja twoje ataki sama za mną łazisz i na każdym temacie mnie atakujesz o realu nie wspomnę..jeszcze pamięć mam dobrą!

Gość gość
Co za brednie piszesz...ze niby ja za Toba chodze...przeciez czytalam twoj temat wczesniej...niz sie tu zjawilas...zobacz moje wpisy w tym temacie...bylam od poczatku jak Zielony zalozyl...dzien 18.04. Widac,ze masz wybujale EGO o sobie...ktos Cie sledzi...masz manie przesladowcza..idz lepiej na terapie...bo masz zaburzenia psychiczne.

Gość gość
Wez juz skoncz z aniolkiem...bo cos chyba nie tak jest z toba. Ja sobie zartowalam kiedy pisalam "ze jestesmy Aniolki Jarrlego"...tez to na serio odebralas.

Gość gość
A swoja droga to nic o mnie nie wiesz...a tak na mnie nabluzgalas ze szok...idz sie leczyc!

Gość gość
Parasolka O jakim realu ty gadasz....ja Cie na oczy nie widzialam,a ty wpierasz mi jakies bzudry. Ja tu nikogo nie znam,z nikim sie nie kontaktuje w realu ,nawet swojego maila nie podaje,a Ty piszesz ,ze ja w realu Cie atakuje. Idz do psychiatry...bo widac ze z twoja psychika cos nie tam. Widac ,ze zmyslasz....ty klamczucho...idz lepiej do spowiedzi.

Gość gośćparassolka
2.34 kolejny raz mnie obraziłaś chamico podła!!!!!!!!dosyć tego .Ja tak tego nie zostawię o nie!

Gość gośćparassolka
sama idz do psychiatry i do spowiedzi ja do spowiedzi chodzę i nie zarzucaj mi kłamstwa bo sobie nie życzę!jesteś nie tylko podła ale i zakłamana wszystko co mi zarzucasz można w pierwszej kolejności odnieść właśnie do ciebie .Z czym kłamię? na jakiej podstawie śmiesz zarzucać mi kłamstwo ? jesteś chora!

Gość gość
Ty jestes chamka...i to podla...a do tego klamiesz jak z nut. Cos sobie uroilas...masz jakas obsesje. Tyle co z twojego pisania mozna wywnioskowac...to jestes bardzo zaborcza osoba i sama atakujesz bezpodstawnie...juz Ci to pisalam ,ale do Ciebie nie dociera.

Gość gośćparassolka
nie jesteś tu anonimowa ,zdziwisz się .Idę spać bo wstaję do pracy .

Gość gość
Klamczucha z Ciebie...bo ani cie nie sledze na tematach...ten o piciu wody...ja tam tylko zajrzalam..przeczytalam i tyle z mojej strony...nawet nie pisalam w twoim temacie. Twoje slowa"ja raczej twoje ataki sama za mna lazisz i na kazdym temacie atakujesz o realu juz nie wspomne...jeszcze pamiec mam dobra!" Udowodnij mi ,ze chodze za toba i Cie atakuje na kazdym temacie...pokaz gdzie Cie atakuje? Ja nigdy z toba nie pisalam,a ty takie brednie piszesz...ze niby o realu nie wspomnisz...jak ja cie nawet nie znam,na oczy cie nie widzialam....chora jestes...masz manie przesladowcza.

Gość gośćparassolka
słowo w słowo piszesz w tym momencie o sobie serio świetnie siebie określiłaś,jeszcze raz powtarzam wróć sie i zobacz kto zaczął i w jak podły bezczelny sposób ,,,kultury ani za grosz ,,chcesz pisać o ogładzie to zachowuj się z ogładą najpierw sama.Nigdy ludziom nie oddaję jeśli mnie nie atakują,nawet żmija kąsi jak ją ktoś pierwszy nadepnie myśl bo myślenie nie boli!Aniołkiem mnie nazywa od 2010 roku po piosence ,Księżycowy''a nick ma Zielony bo ja wcześniej miałam nick Zielona ..dlatego że się ubierałam w zieleń i kiedy nie znałam jeszcze kafe to już miałam tą ksywę...znamy się dlatego tu piszę.Temat skojarzyłam z córką którą on ogląda i wie o wardze.

Gość gość
Co ty myslisz ze mnie przestraszysz...anonimowa...tez nie jestes...wlasnie masz racje idz spac...zrobisz dobry uczynek.

Gość gość
Ty naprawde masz cos z glowa...i tez pisze to serio...teraz swoje slowa,ktore kierowalas do mnie ...obracasz kota ogonem...udowodnij gdzie pisalam i na ciebie atakowalam...idz hipokrytko...aniolka z siebie robisz a jestes diablem wcielonym.

Gość gość
chora? mania prześladowcza? wariatka? wiesz że to obelga obraza i zniesławienie? wiesz że mam prawo za to podać cie do sądu?!!! fakt masz manie prześladowczą ale jedynie ty sama! mam zliczyć wszystkie wyzwiska i epitety? nazbierało sie ich trochę panuj nad sobą bo zle z tobą! nie życzę sobie .!

Gość gość
Sama nie masz kultury,bo kulturalny czlowiek wie jak sie zachowac...a tobie daleko do tego. Zero...tak moge Cie okreslic.

Gość gośćparassolka
chora? mania prześladowcza? wariatka? wiesz że to obelga obraza i zniesławienie? wiesz że mam prawo za to podać cie do sądu?!!! fakt masz manie prześladowczą ale jedynie ty sama! mam zliczyć wszystkie wyzwiska i epitety? nazbierało sie ich trochę panuj nad sobą bo zle z tobą! nie życzę sobie .!przestraszysz ?a co boisz się ? i bardzo dobrze bo jest czego .

Gość gość
Ty bluzgasz ...i sie do tego nie przyznajesz ,wiec mialam racje ze masz wybujale ego...chcesz mnie podac do sadu i co myslisz ze sie przestrasze ,bo ty bedziesz po ludziach jezdzic i konsekwencji za to nie poniesiesz...jestes chrzesijanka...ty jestes chyba chora...zal mi ciebie. Pomodle sie za ciebie.....KLAMCZUCHO

Gość gośćparassolka
o ,,zero ;; kolejna obraza i epitet ! ty jesteś chora po prostu .Tylko tyle potrafisz wyzywać poniżać i obrażać no faktycznie..dla mnie taki człowiek jest zerem trafnie to ujełaś ..tylko zera tak plują jadem jak ty.!

Gość gośćparassolka
jaka kłamczucho? ty jesteś chora!!!

Gość gość
Nie wiesz o mnie nic...bo ja o sobie nic Ci nie mowilam...to cie boli...ze nic na mnie nie masz,bo nic zlego nie zrobilam,w przeciwienstwie do ciebie...tyle wyzwisk i to od niedoszlej zakonnicy...dobrze ze nia nie zostalas,bo szkoda zebys miala tak komus zatruwac umysl.

Gość gość
Jesli tego nauczono cie na seminarium...bluzgac na blizniego swego...szok...i to od niedoszlej zakonnicy. Pan Jezus by zaplakal jak by wiedzial co za dziadostwo wypisujesz i obrazasz ludzi.

Gość gość
Bys sie wstydzila...tak szkalowac kogos ,kogo nawet nie znasz. Ale zapomnialam, bo ty aniolem jestes....tylko upadlym.

Gość gość
Parasolka Ty diable wcielony...przestan brednie pisac. Myslisz ze ja sie ciebie boje....bys sie zdziwila. Dobrze ze zakonnica nie zostalas ,bo sie do tego nie nadajesz...chyba Bog wiedzial co robi.

Gość gośćparassolka
3.19 dokładnie ! wstydziłabyś się! bo kompletnie mnie nie znasz!!!i kolejny raz obrażasz ty wiesz w ogóle co to znaczy,, upadły anioł?'' ani nie piję ani nie biorę ani nie uprawiam sexu więc daruj sobie!!!!

Gość gośćparassolka
3.14 mylisz sie mam na ciebie wiele bardzo wiele!!złamałaś prawo wielokrotnie wobec mnie i zapłacisz mi za to.

Gość gość
Tak ...co masz na mnie slowo przeciw slowu. Smieszna jestes...bzdury piszesz . Wiem co to upadly aniol...ta tematyka nie jest mi obca...wstydu nie masz...jeszcze grozisz ...co z ciebie za czlowiek. Nie dosc juz wyzwisk na mnie uzylas...tobie wolno ublizac...pomysl troche.