Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cz w razie zwolnienia znajdziecie szybko nowa prace?

Polecane posty

Gość gość

U mnie szykuja sie zwolnienia, musze powoli rozgladac sie za nowa praca. Zastanawiacie sie czasem, co wtedy gdyby was zwolniono? Macie inna opcje pracy a moze wcale sie tym nie przyjmujecie?

Gość gość
Na wypadek utraty pracy przez któreś z nas mamy przede wszystki zabezpieczenie na parę miesięcy, więc nie byłoby presji, że nowa praca musi być teraz zaraz. Ale myślę, że tak czy siak nie zajęłoby mi to długo, jak 2 lata temu zmieniałam pracę (tu akurat odchodząc z firmy na własne życzenie) nową znalazłam po niecałych 3 miesiącach, a jakbym miała nóż na karku to i po miesiącu bym miała.

Gość gość
11:44 mozesz napisac w jakiej branzy pracujesz?

Gość gość
nóż na gardle się mówi , pani wykształcona

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
za michę ryżu to masz na drugi dzień. Ale to minimum i robota 3 zmianowa. W moim zawodzie szukałabym co najmniej rok.

Gość gość
gość dziś za michę ryżu to masz na drugi dzień. Ale to minimum i robota 3 zmianowa. W moim zawodzie szukałabym co najmniej rok. x Czyżby u ciebie w okolicy była jedna malutka szwalnia z dużą rotacją pracowniczą? Za michę ryżu to na jedną zmianę też znajdziesz.

Gość gość
Na kasie, przy taśmie to i w tydzień, ale nie o takie demotywujące zajęcia chyba nam chodzi. Przy dotychczasowym kierunku ścieżki zawodowej musiałabym miec kilka miesięcy zarezerwowane na poszukiwania, dlatego też trzeba robić tak aby pensja była tylko jednym ze źródeł finansowania życia. Takie czasy.

Gość gość
nie znajdziesz tak łatwo roboty na jedna 8 godzinną zmiane , nawet za michę ryżu. Na pewno nie w podkarpackim. Znajdziesz , ale są dziwne godziny pracy np 12 czy 10 godzin na zleceniu po 10 netto/h albo dwie , trzy zmiany, każda zmiana 8 h, na umowę za minimalną. W moim zawodzie bardzo cieżko tutaj znalezc prace, bardzo hermetyczne środowisko, zawód rzadki. Wiem o czym pisze bo szukam pracy juz kilka miesiecy, rzecz jasna pracuję za te michę ryżu w dziwnych godzinach na zlecenie, ale szukam cały czas czegoś jednozmianowego i/ lub chociaż z lepszą pensją. Bo o pracy w zawodzie juz przestałam marzyć. Wyprowadzka tez , z uwagi na sytuację rodzinna odpada.