Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie wszystkie Polki chca sie wiazac z facetami z zachodu a Polakow

Polecane posty

Gość gość
Taaaaa, jasne, bo ty byś najchętniej kupił wór lniany, w którym miałaby przebywać wyłącznie w kuchni .... I o biżuterii nawet niech nie marzy. Wianek cierniowy niech zakłada, a co. Rosjanie maja fantazje, jak sa dobrymi chłopami.

Gość gość
ZnacY, kupił cię po prostu :D. Majtki pewnie też Ci spadają na komendę bo "Pan płaci i wymaga" :D

Gość gość
Są po prostu chciwe.

Gość gość
kazdy facet roznych narodowsci to czlowiek jedni sa lepsi ale drudzy gorsi ale to tylko ludzie a takie generalizowac to tylko potrafia jakies osoby naprawde ciemne i z kompleksami trafiaja sie zarowno wspaniali polacy jak i obcokrajowcy. Jak komus nie przeszkadza roznica kulturowa to moze probowac swoich sil jednak rozne obyczaje moga byc duza bariera ale jak sie kocha i jest sie wiernych wszystko mozna pokonac. Choc jak dla mnie typowa kultura angielska jest na niskim poziomie i zarowno facetow jak i kobiety z tego kraju oceniam nisko pod wzgledem wiernosci. Za duzo osoby obojga plci z tych krajow maja wpajane ze najlepszym miejscem do spedzania czasu jest pub. Ale znam tez spoko anglika ktory stawia na wartosci rodzinne i siedzi pod pantoflem zony ale gosciu 40 lat i taki nijaki z urody ale fajny charakter ma koles. Mlodziez jednak nastawiona jest na szybki seks i zdrady byleby sie wyszalec ale chyba tacy ludzie sa w kazdym kraju.

Gość gość
Jak kobieta wyprowadza sie z kraju i zaczyna mieszkać w innym to tam szuka męża tubylca bo Polaków tam mało, to przecież logiczne. Ja tez mieszkam już długo w innym kraju i mam męża tubylca i nie żadnego muslina czy ciapaka. Mężczyźni z krajów arabskich są przystojni ale ich religia jest niedozaakceptowania dla wielu kobiet.

Gość gość
Boże jakie to jest zalosne, jedną powiedziała że ma Rosjanina który ja traktuje wspaniałe kupuję prezenty to od razu materialistka , xD tak bo matka polka ma być wdzięczna że pracuje gotuje zajmuje się dzieckiem i jeszcze łaskawie nie dostała w gębę xd, was już nawet ruscy przescigneli

Gość gość
A do do rosjanek to też mają opinię ze Polacy to dziady , moja śliczna szwagierka uljana była na 3 randkach z Polakami i powiedziała jedno , że w życiu nie widziała tak skapych facetów , że w Rosji facet nawet jak jest biedny to przynosi na randkę chociaż czekoladę jakąś lepszą , a ci z kasą zabierają do restauracji a Polak żaden nic jej nie kupił , powiedziała że nie będzie że skapcem który nawet czekolady nie jest w stanie przynieść , a szkoda bardzo bardzo piękna dziewczyna , lekko azjatycka delikatna buzia jak to u Rosjanek

Gość gość
No Polacy to mieszanka najgorszych cech facetów ze wschodu i zachodu , polacy są skapi jak faceci z zachodu i szowinisci jak faceci ze wschodu xD, facet z zachodu może nie jest Chojny ale wszystko w domu robi za kobietę , wynajmie nawet pomóc domowa żeby żona mogła spokojnie pracować , na wschodzie wiadomo trochę większy seksizm ale za to Rosjanin czy Ukrainiec musi żonie wypłatę w zębach przynosić za to że ta sprząta, gotuje , pierze

Gość gość
Bo Polacy są wybitnie szpetni, Niemcy są wyzsi i lepiej zbudowani , skandynawowie i Holendrzy to już wogole modele , Rosjanie - rzecz gustu oni mają małe nosy , lekko skośne niebieskie oczy i są bardzo szczupli, oni pasują do ładnych kobiet bo jak jest trochę brzydsza to taki ruski może się okazać za ładny

Gość gość
Prawie na całym świecie mężczyźni kupują kobietom prezenty albo płaca za kolacje i jest to normalne tylko w Polsce jeden z drugim uważa to za sponsoring czy wykorzystywanie. Nigdy nie płaciłam za siebie gdy byłam zapraszana, nawet w Polsce ale to było inne pokolenie. Teraz młodzi chcą równouprawnienia ale tylko na randkach bo już po ślubie to żona ma pracować na dwa etaty a jaśnie hrabia nie tknie odkurzacza bo to praca dla kobiet.

Gość gość
No właśnie też mnie to dziwi , faceci dra mordę o rownouprawniueniu , tylko ciekawe dlaczego nie odzywają się o rownouprawnieniu kiedy w trzeba wstać w nocy do dziecka , posprzątać uprac ugotować , wtedy to już równouprawnienia dla polaczka nie ma

Gość gość
Moja siostra ma Holendra ,mówi się że bardza skapy narod , a ja bym powiedziała że to Polacy są skapi, luuk mąż mojej siostry , kupił jej auto , oplacil studia , opłaca teraz pomóc domowa , a moja siostra spokojnie po studiach pójdzie do pracy bo na razie luuk za wszystko płaci , Holendrzy są skapi ale w stosunku do obcych a rodzinę rozpieszczają , Polacy znowu dla dziewczyny / żony gooffno ale kolegom kolejkę postawią żeby się pokazać jacy to oni so fara fara i mają lekką rękę do kasy , jak macie rozum to uciekajcie od polaczkow

Gość gość
Dziwne bo moja koleżanka ukrainka też powiedziała że nie moglaby być z Polakiem , bo to wstyd żeby sama za siebie w restauracji płaciła , dla kobiet ze wschodu to wręcz ujma na honorze

Gość gość
skad wy bierzecie te swoje przyklady znam wielu facetow z zagranicy i skapi sa strasznie a ludzie zarabiaja duzo wiecej niz taki przecietny polak to tylko jak o nich swiadczy.

Gość gość
" Teraz młodzi chcą równouprawnienia ale tylko na randkach bo już po ślubie to żona ma pracować na dwa etaty a jaśnie hrabia nie tknie odkurzacza bo to praca dla kobiet." No patrz, a ja mam dokładnie odwrotne doświadczenie. Na randkach płać za mnie bo jestem kobietą a później odkurzaj bo mamy równouprawnienie :D

Gość gość
Jasne! Bo praca w domu to tylko odkurzanie!

Gość gość
8:41 tak bo Polacy to nie są skapi : D od razu widać że jakiś facet to pisał , mi już dawno dawno żaden nic nie postawił , zawsze wszystko po połowie , więc nie gadaj na facetów z zachodu bo Polacy też są skapi do potęgi xxxx

Gość gość
gość dziś Mamy rownouprawnienie, ktore co ciekawe przyszlo z zachodu. Caly czas mowicie jacy to mezczyzni z zachodu sa cudowni wiec Polacy staja sie tacy sami. To do kogo teraz pretensje? Niedoceniacie tego co macie. Zachwycacie sie takimi hiszpanami czy wlochami a jak Polacy sa identyczni to narzekacie. O co wam chodzi? Mezczyzni juz sie pogubili.

Typowy temat do wylewania na siebie nawzajem błota i żali. Samotne kobiety obsmarowywują facetów, a samotni faceci kobiety i tak się koło kręci. Generalizowanie, hejtowanie, szufladkowanie i nic więcej. Tylko pytanie się nasuwa, tak na logikę, do czego to was prowadzi?

Gość gość
"Bo faceci z zachodu nie traktują kobiet jak swoich matek z opcją dymania! Mieszkam w UK od dwunastu lat i mam sporo przyjaciółek i koleżanek które wyszły za Anglików ( za Anglików nie za Albanczykow czy Nigeryjczyków z brytyjskim paszportem) Z moich obserwacji: - angielscy mężczyźni potrafią sami zrobić sniadanie i nie czekają z tym na zone - nie wymagaj podstawiania codziennie obiadu pod nos, jak żonie nie chce się gotować to zamawiają jedzenie lub idą do restauracji - nie robią awantur o Panią do sprzątania i chętnie za nią płacą bo chcą żeby żona po pracy miała czas dla niego i dzieci a nie biegała ze ścierą - koszule noszą do pralni - chodzą z dziećmi na basen albo grać w piłkę - chetnie zapraszają rodzinę żony i nawet płacą za bilety!!!" X Niektóre z wymienionych rzeczy to kwestia pieniędzy, natomiast ja mam męża Polaka, ktory: - potrafi zrobić śniadanie i nie czeka z tym na mnie, - nie wymaga podstawienia obiadu codziennie pod nos - potrafi ugotować obiad, - chodzi z dziećmi na basen, na rower, na piłkę. Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej.

Gość gość
Nie wiem z czego wynika taki zachwyt nad np Anglikami. Byłam w zeszłym roku na wakacjach w Hiszpanii - hotel, gdzie ok 70% gości to rodziny z Anglii. a)straszne brudasy - przy basenie cały czas coś jedli i pili i nie potrafili nawet do kosza nic wrzucić (przy basenie wiadomo można korzystać jedynie z jednorazowych talerzy i kubków) b) ochlajusy - tylko czekali kiedy bar zostanie otwarty, pili od 10 rano do 24, jak my z mężem prosiliśmy w ciągu dnia tylko o wodę to barman nie mógł wyjść ze zdziwienia, c) nie zajmowali się dziećmi- dzieci biegamy do 24 lub 1 w nocy samopas, a rodzice tylko przy barze.

Gość gość
W każdej nacji są brudasy, leniuchy i skąpiradła. Nie ma co generalizować. Mężczyzn z zachodu stać na to aby kupić kobiecie drobny prezent na randkę czy zapłacić za kolacje i jest to w dobrym tonie. Polscy mężczyźni muszą liczyć sie z groszem wiec nie bardzo chcą stawiać. Polacy wcale nie są gorsi od innych nacji.

Gość gość
prawda jest taka jakby w uk byly w wiekszosc****ekne i w ze srednimi zarobkami kobiety w wikeszosci a anglicy byliby otyli spasioni i sady przynwalaby by im opieke nad dziecmi to tez kazda angielka by sie wiazala z polakami tyle ze jest na odwrot. Mozna sobie fantazjowac ze anglicy sa wspaniali cudowni i reszte tych kobiecych bzdur tutaj ale niestety swiat nie jest taki piekny brak pieniedzy i perspektyw potrafi upodlic kazda nacje. Nie wiem dla jakiej kobiety jest wazne zeby facet sprzatal i gotowal przy wyborze partnera choc na forum to pelo takich kretynek co mycie garnkow i odkurzanie jest u mezczyzna najwanizejsza cecha tak wynika z tych ich wypocin. Ale porownajmy sobie przcietny John nawet jak w ogole nie gotuje nie myje sie i chleje z wyzszymi zarobkami jest duzo lepsza partia niz nawet najpracowitszy polak robiacy w fabryce nie oszukujmy sie. Ale okej anglicy to kupuja wam kwiaty co drugi dzien prezenty co trzeci nosza na rekach myja naczynia gotuja wspaniale sa cudownymi kochankami ubieraja sie super modenie i co wam sie tam jeszcze wybzdurzy w chorej wyobrazni. Rozumiem to cale rozczarowanie polska i zlosc nawet ale nie przesadzajmy z hipokryzja i oderwaniem od rzeczywistosci.

Gość gość
Wiesz jeśli facet nie płaci za kobietę to jest trochę a nawet bardzo słabe , kobiety nie można traktować jak kumpla i to nie ma nic wspólnego z rownouprawnieniem, jeśli chcesz kogoś traktować w 100 % równo to sobie znajdz faceta do związku i zostań gejem , można sobie gadać ile się chce ale facet z reguły zarabia dużo więcej i z reguły ma większe możliwości dobrego zarobku , co się wiąże z tym że najlepiej opłacane zawody są męskie , mnie stać żeby sobie kupić obiad ale skoro facet nie chce za mnie zapłacić to znaczy że ani trochę się o mnie nie troszczy i o dziecko w przyszłości też nie będzie , to jest po prostu grzeczny gest

Gość gość
Może dlatego że Polacy są brzydcy , Anglicy z resztą też , ale bardzo przystojni faceci są z Holandii , Skandynawii i północnych niemiec

gość dziś Też tak napisałam to jakiś Polak mi napisał że skandynawscy mężczyźni sikają na siedząco.Padłam ze śmiechu.Polacy są zazdrośni ale nic nie robią żeby się zmienić :3.