Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku jakie rzeczy mówią w kościele.

Polecane posty

Gość gość
nic nie wiecie na temat kk i dla tego piszecie takie bzdury a tutaj objawienia jezusa do leoni nastał Ojciec, widząc że jego nieroztropne dziecię idzie tam, gdzie grozi mu niebezpieczeństwo, stara się złemu zaradzić. Upomina łagodnie, przedstawia zgubę, a gdy to nie pomaga, używa gróźb i kary, a gdy dziecko nieposłuszne wbrew wszelkim staraniom i zabiegom ojca idzie zatonąć, ojciec i wtedy rzuca się na ratunek, zwołuje innych na pomoc, własnym oddechem chciałby mu przywrócić życie. Tak czyni Jezus. Z niewypowiedzianą łagodnością i słodyczą napomina. Używa jednak niekiedy ostrych nakazów czy zakazów. A gdy dusza, mimo wszystko, idzie na własną zgubę -i wtedy Jezus idzie za nią. Idzie aż na dno topieliska. Wyciąga duchowego trupa, zniekształconego do tego stopnia, że trudno dopatrzyć się w nim rysów nawet ludzkich - i z miłością tuli do swojego Serca, pragnąc rozgrzać własnym żarem zlodowaciałą duszę, chcąc własnym życiem ożywić to, co zamarło. Cieszy się Jezus, gdy w tej pracy chce Mu ktoś dopomóc, gdy znajdzie przy Nim dusza, która się ofiaruje na wszystko, byle tylko tej duszy przywrócić życie przez Jezusa

Gość gość
A CO TO ZA KOŚCIÓŁ? Jakie to wyznanie autorko?

Gość gość
sa znaleziska w qumram porównali te pisma i co sie okazało ze przez te 2 tys lat nic sie nie zmieniło w pismi jest to samo ignorowanie archeologi to jak odrzucenie faktów prawdy Skoro bog taki dobry dlaczego pozwala na cierpienie ludzi. Dzieci rodzą sie z rakiem, to jest skutek demonów i rodziców które przeklinają własne dzieci

Gość gość
W niebie ciało będzie mieć udział w chwale i szczęściu duszy, ale by było zdolne zażywać takich rozkoszy, musi przejść przez próbę ogniową. Ja sam przeprowadzam przez nią. Taki cel mają choroby, którymi doświadczam ukochanych moichń do tego celu ma służyć praca lub umartwienie. Gdybyś była nie podjęła dla Mnie dobrowolnie umartwień fizycznych, byłbym cię doświadczał cierpieniem z chorób płynącym. Uprzedziłaś Mnie.Bo kogo miłuje Pan, tego karze, chłoszcze zaś każdego, którego za syna przyjmuje»(Hbr 12, 6)

Gość gość
gość dziś Serio chcialam się nawrócić, tak mi brakuje mamy i mysl, ze jej nigdy nie spotkam wiecej dobija mnie no ale słysząc co mówią w kościele zwatpilam jeszcze bardziej. To zniechecilo mnie jeszcze bardziej do kościoła, moze noe do samego Boga co do kościoła, chodze na te spotkania, ale nie mogecsluchsc tych bzdur tam przepelnionych manipulacją i zastraszaniem. x To jeden nurt duchowy w postaci katolicyzmu jest na świecie??? Są inne religie (z racji szkodliwości psychospołecznej odradzam tylko islam :o ), także w obrębie wiary chrześcijańskiej, a także nurty duchowe (choćby buddyzm).

Gość gość
gość dziś W niebie ciało będzie mieć udział w chwale i szczęściu duszy, ale by było zdolne zażywać takich rozkoszy, musi przejść przez próbę ogniową. Ja sam przeprowadzam przez nią. Taki cel mają choroby, którymi doświadczam ukochanych moichń do tego celu ma służyć praca lub umartwienie. Gdybyś była nie podjęła dla Mnie dobrowolnie umartwień fizycznych, byłbym cię doświadczał cierpieniem z chorób płynącym. Uprzedziłaś Mnie.Bo kogo miłuje Pan, tego karze, chłoszcze zaś każdego, którego za syna przyjmuje»(Hbr 12, 6) X Podnieciło mnie :o Tyle że ja jestem masochistką...

Gość gość
22:50 :D

Gość gość
Póki jest jeszcze czas oddajcie swoje życie Chrystusowi. On się wszystkim zajmie.

Gość gość
No naprawdę dziwne rzeczy mówią w tym kosciele

Gość CZAS NA STOP
gość 2018.04.19 kto z tego wyszedł jakimś cudem a potem wrócił ma DOKŁADNIE te same przeczucia co ty, to SEKTA i MANIPULACJA mózgów naiwnych i łatwowiernych w celu ZYSKU, od 1000 lat piorą ludziom mózgi w tym kraju od Mieszka I

Gość gość
Jesteś pod wpływem szatana

Gość gość
Ja tam lubię chodzić do kościoła. Jak widać, że ksiądz ma powołanie to aż chce się go słuchać.