Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Schudnę po elektrostymulatorze?

Polecane posty

Gość gość

https://www.vitolog.pl/pl/p/Elektrostymulator-stymulator-miesni-brzucha-Gymbit-tens-ems/4741 Mało jest opinii na temat tego sprzętu a cena jest fajna. Chciałabym się odchudzić z brzucha bo wszystko mam szczupłe. Ogólnie to kupiłam sobie gorset na zaczepy z regulacją, pas na zaczepy oddychający i pas miss belt-też mało opinii ale wypróbuję :p. Szczerze to tylko do pracy i z pracy jadę rowerkiem po 18 minut, wracam to nie chce mi się ćwiczyć, nie mam zapału i chcę iść na skróty, może się rozczaruję trudno, ale mam jeszcze te tabletki z apteki na odchudzanie co reklamują w telewizji i kupię sobie jakieś plastry na noc na odchudzanie z brzucha. Może to pic na wodę fotomontaż trudno, ja nie chcę być na drakońskiej diecie ani biegać lub ćwiczyć, wolę w tym czasie leżeć i oglądać filmy lub czytać, ale dodam do tego też 8 szklanek wody czyli 2 litry dziennie będę piła wodę niegazowaną. Zrezygnuję z czipsów, zupek chińskich i słodyczy. Raz w tygodniu pewnie to będzie sobota pozwolę sobie na loda lub pizze :p co wy na to?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować