Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 https://www.vitolog.pl/pl/p/Elektrostymulator-stymulator-miesni-brzucha-Gymbit-tens-ems/4741 Mało jest opinii na temat tego sprzętu a cena jest fajna. Chciałabym się odchudzić z brzucha bo wszystko mam szczupłe. Ogólnie to kupiłam sobie gorset na zaczepy z regulacją, pas na zaczepy oddychający i pas miss belt-też mało opinii ale wypróbuję :p. Szczerze to tylko do pracy i z pracy jadę rowerkiem po 18 minut, wracam to nie chce mi się ćwiczyć, nie mam zapału i chcę iść na skróty, może się rozczaruję trudno, ale mam jeszcze te tabletki z apteki na odchudzanie co reklamują w telewizji i kupię sobie jakieś plastry na noc na odchudzanie z brzucha. Może to pic na wodę fotomontaż trudno, ja nie chcę być na drakońskiej diecie ani biegać lub ćwiczyć, wolę w tym czasie leżeć i oglądać filmy lub czytać, ale dodam do tego też 8 szklanek wody czyli 2 litry dziennie będę piła wodę niegazowaną. Zrezygnuję z czipsów, zupek chińskich i słodyczy. Raz w tygodniu pewnie to będzie sobota pozwolę sobie na loda lub pizze :p co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach