Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A w radiu mówili 300 zł dla każdego dziecka na wyprawkę szkolna

Polecane posty

Gość gość

Super pomysł. Ale żeby renta dla matek co siedzą w domu z dziećmi powyżej czwórki to już mi się nie podoba. A wam? Ja mam dwoje i wiecej nie chce ale pracuje za najniższą krajowa tzn 2200 najniższa jest 2100? Niech dadzą nam pożądane wypłaty !!! A nie myślą nad renta dla matek co nie pracują

Gość gość
Nic nie rozumiem z tego twojego bełkotu, sama skorzystaj z wyprawki szkolnej i udaj się do podstawówki na kurs logicznego posługiwania się jerzykiem polskim w piśmie;)

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
taa, zabrali 400 zl na darmowe podreczniki za to daja 300- ładna kalkulacja.

Gość gość
Powodzenia :D

Gość gość
Zabrali? Chyba nie... to mają być dodatkowe pieniądze. Nie zabiorą rodzinnego 500plus ani darmowych książek

Gość gość
pincet plus wam na wyprawke nie starczy we wrzesniu i jeszcze 300 daja? a niepelnosprawni gloduja za 700 zl renty miesiecznie, co za chory kraj

Gość gość
12 11. Dokładnie, powinni dać tez 500 plus dla dzieci z domu dziecka.

Gość gość
Hihi nawet za milion bym nie chciala bachora :o

Gość gość
O 300 zł słyszałam,ale o rencie??? Tak czy tak chore. Większość ma teraz trójkę to co za problem dorobić czwarte? Żaden. A my naiwne pracujące będziemy na te mateczk robić

Gość gość
' Ja nie jestem autorką , mimo to pozwolę sobie wtrącić słówko . Jak chcesz gościu z 11 ;51 tak bardzo komuś dopiec , i pokazać nam tu własną wyższość , nad pospólstwem .to nie rób takich literówek 'jerzykiem polskim' bo jerzyk to jerzyk ;-)

Gość gość
A jak ja mam czworo dzieci ale po za urlopami macierzyńskimi pracowałam to co? Wychodzę na frajerkę?

Gość gość
12.13 Dzieci z domów dziecka dostają duuużo więcej niż 500 zł..

Gość gość
Czy dużo więcej to bym nie powiedziala. Te pieniądze tez by im się przydały.

Gość gość mama małolata
ach jak mądrze że nie daja na 18 letnich uczniów liceum i technikum. Przecież oni nie potrzebuja ksiażek, powinni przerwać naukę i stanac w kolejce w mopsie. Po co komu wykształcona młodziez?

Gość gość
teraz mówią, że dla kazdego, a po wyborach bedzie jak z 500+ czyli tyloko dla drugiego i kolejnego dziecka w rodzinie. i moje dziecko znów będzie gorszym sortem, bo nie dostanie nic...

Gość gość
Jak kto nie wykształcona młodzież? Głupoty opowiadasz. Przecież od małego uczą ze nie warto pracować bo państwo i tak im da. A płodzenie dzieci wcale nie jest trudne

Gość gość
Po 18 troje i więcej dzieci do roboty albo za produkcję własnych dzieci bo rodziców nie będzie stać dla 4 dzieci na studia itd

Gość gość
Powiedzieli w tym radiu, że przeforsowano prawo wodne gdzie wszyscy zapłacimy więcej za wodę ? i powiedzieli, że najnowsze przepisy nałożą kolejne podatki na benzynę a w tym na wszytko inne? czy tych rzeczy tępy lud nie ogrania a tylko ''dam 300'', dam ''500'' itp? .Nowe liczniki juz wam zamontowali w miejscowościach w których mieszkacie? maja byc rzekomo dokładniejsze a w ostateczności i będziecie dostawać większy rachunek.

Gość gość
Nie renta tylko emerytura. Jeśli to wejdzie w zycie to będzie porażka . Babka ktora urodzi 4 dzieci przez 18 lat na każde będzie pobierać 500 + i jeszcze za to dostanie emeryturę? Za to kobitę która ma 1-2 będzie musiała tyrać na ta emeryturę min 20 lat + wychować dzieci . Ci co pracują zostaną zduszeni podatkami .

Gość OTVARTA
Hej, z pewnością jako młode mamy szukacie oszczędności. OTVARTA, nowy operator na rynku telefonicznym oferuje abonamenty już od 7,99 zł miesięcznie. Sprawdźcie naszą stronę!

Gość gość
Masakra jak ta emerytura wejdzie w życie.

Gość uleczka131a
Jeżeli bedziecie szukać tanich podręczników to zerknijcie na stronę księgarni internetowej http://www.taniaksiazka.pl/podreczniki-c-313.html Tu znajdziecie podręczniki dla wszystich typów szkół. A ceny są całkiem przyzwoite. A na wszystkie obiecanki dot. 500 plus radzę patrzeć z dystansem - rządy się zmienią i przepisy też.

Gość gość
18 21 mam dla ciebie smutną wiadomość , darmowe podręczniki były przed 500 plus I uwierz , że jak zabiorą darmowe podręczniki , 500 plus i wszelką inną pomoc dla rodzin . To ludzie z siekierami i motykami rusza na sejm :-D , a Ci mądrzejsi wyjadą np do Niemiec umacniać obcą gospodarkę :-p

Gość gość
ciekawie kto będzie zapieprzał na te bachory, a chore dzieci w sejmie domagają się na chleb pieniędzy, dobre pisowce pieprzone, karzą rodzić nawet zdeformowane dzieci a później mają ich w d***e

Gość gość
Tak kupuje się za ochłapy durnych wyborców.

Gość gość
chyba temu morawieckiemu tak sprały mózg kochanki ojca, że już nie umie logicznie myśleć

Gość gość
A ja się pytam w takim razie na co jest 500plus???Czy aby nie na potrzeby dzieci???Wystarczy z tego co miesiąc odłożyć 50zł i wcale nie martwić się o zakup książek.Nóż się w kieszeni otwiera bo ludzie pracujący muszą za dwóch pracować A rozdawnictwo kwitnie.