Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chlopakowi lat 24 moze spodobac sie seksualnie 33latka?

Polecane posty

Gość gość

tak serio, czy patrza jak na ciotke/babcie?

Gość gość
Oczywiście że może! Na starej peeczy młody c****j się cwiczy!

Gość gość
ale mi chodzi o to czy sie moze naprawde spodobac bez kalkulowania ze bedzie cwiczyl rok i kolejna.

Gość gość
Może nawet kobieta ok 40stki czy 50ki ;-)

Gość gość
Na kilka razy tak, jak zobaczy że chcesz go usidlić, osaczyć, da sobie spokój :-P

Gość gość
tzn seksualnie czyli na seks uklad czy cos wiecej niz seksualnie? 33 to naprawde sporo ja mam 30 i 30 mi sie nie podobaja min 27 lat. Ale jest wieleu neismialych desperatow ktorzy wezma co sie przytrafi moze on bedzie zadowolony ze ma kogokolwiek

Gość gość
Aaa to dlatego taki jeden 54 latek związał się baba starsza od niego o pare lat, byle jaka i nazywają go z tego powodu frajerem?

Gość gość
Min. 27 lat. Bo na czole wypisane ma że akurat ma tyle lat. Może wyglądać na tyle a być dużo starsza. I co wtedy, przestanie ci się podobać?

Gość gość
Chodzi ci o takie co mają 37 a wyglądają najwyżej na 17, wszyscy im to mówią? :-D

Gość gość
Żebyś wiedział, ja taka jestem, zainteresowany?

Gość gość
Ja mam 32 moj chlopak 25 :) razem 3 Lata, milosc kwitnie a on zakochany po uszy.

Gość PrzeGość
Chlopak w typie Indiany Jonesa?

Gość gość
Może, ale to się nie zdarza często. Facet w tym wieku musi być naprawdę dojrzały i wiedzieć czego chce a co drugi teraz to taki niedorostek, tylko baluje i się sexuje na czym się da.

Ja w wieku 24 lat bralam slub. Moj maz ma tyle samo lat co ja. Uwazam, ze facet w tym wieku niejednokrotnie jest bardziej dojzaly i odpowiedzialny niz byle kolesie zyjacy z dnia na dzien. Jestem 5 lat po slubie i uwazam ze to byl odpowiedni wiek, z odpowiednim facetem.

Gość gość
Tak mozesz mu sie podobac seksualnie ale co do stalego zwiazku nie radzilabym sobie robic nadziei przed wybadaniem terenu. Wiem z doswiadczenia. Ja mam 32 lata a chlopak ktory mi sie spodobal 22. Ja mu tez sie podobam seksualnie ale co z tego jak nie szuka dziewczyny tylko kogos na sex

Gość gość
wątpie, ja ostatnio widziałem 2 kobiety po 30ste jak zdjęły okulary to masakra :/ Uroda urodą, ale jakość skó©y nie ta sama. A te co mówią ze mają 37 a wyglądają na 17 to naprawde mają coś ze sobą, wiadomo że tak nie jest

Gość gość
Mi się zdarzyło w takiej zakochać ale osttecznke okazała się wredna i zła. Teraz mam młodszą, mądrzejsza i jestem zadowolony

Gość gość
Może i to bardziej niż młoda :D Sam jestem w tym wieku i uwierz mi niejednokrotnie strasza kobieta bardziej mnie podnieca :-) Z tym, że ja ten syndrom mamuśki mam od dawna :D Jeśli taka kobieta nie jest mężatką i wygląda w miarę dobrze to niczego w przyszłości nie wykluczam ;)

Gość gość
Może. Byłam 2 lata z chłopakiem 8 lat modszym ode mnie. Ale on chciał zakładać rodzinę, więc się rozstaliśmy.

Gość gość
To babska logika: facetowi podoba się młodziutka to niedojrzały, dziecinny, a jak gówniarz jest ze starszą o 10 lat prukwą najlepiej z dzieciakami to przeciwnie, musi być dojrzały... To się w pale nie mieści co baby mogą ,,wymyślić" jak tworzą swoją alternatywną rzeczywistość :-D ...popłakać się można ze śmiechu 😭

Gość gość
Ja mam dziewczynę 11 lat starszą

Gość gość
Na raz to pewnie tak. Ale na dłużej ze starszymi kobietami zadają się tylko desperaci.