Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś też ma sny, które się powtarzają i nie mogą dać spokoju? Mi od kilku ładnych miesięcy całkiem często śni się znajomy z pracy i zawsze w tych snach jesteśmy parą i różne takie... W prawdziwym życiu nawet za często nie rozmawiamy, ani nie ma żadnej chemii. Nie wiem o co chodzi i dlaczego właśnie on

Gość gość
Bo możliwe że on cos do Ciebie czuje i stosuje afirmacje przyciągające Ciebie ( tzw biała magia ) i dlatego pojawia się w Twoich snach

Gość gość
Hej, a jeżeli śni mi się dziewczyna, ktora znika i później odnajduje ją gdy grozi jej cos złego, to co to oznacza? Kilka razy mialem taki sen :)

Mi się od lat śni pewna dziewczyna. W zasadzie czemu mi się ona śni tak regularnie wie jedynie moja Nieświadomość która czegoś chce...p

Gość gość
Kochasz ja i chcesz ją chronić.

Mi się od lat śni pewna dziewczyna. W zasadzie czemu mi się ona śni tak regularnie wie jedynie moja Nieświadomość która czegoś chce...p

Gość gość
13:33 Dziękuje :)

Gość gość
To chyba podświadomość tylko. Chociaż nie mam pewności. Ja miałam dużo snów które nie sprawdzały się ale zdarzyło się że i kilka mi się sprawdziło np. ze śmiercią bardzo bliskiej osoby, czy że znajoma trafi do szpitala. :( I rzeczywiście było jeszcze kilka błahych snów które sprawdzały się w przyszłości, jakieś odzwierciedlenie miały. Ale to tylko kilka w porównaniu do tego ile mi się śni :) i przeważnie te negatywne się tylko sprawdzały. Zaskakujące jest właśnie to że czasami śnią mi się osoby których od lat nie widziałam lub takie z którymi znam się z widzenia, a później w niedługim czasie dochodzi do przypadkowego spotkania np na ulicy czy dostaje wiadomość, telefon od dawnych znajomych. A z tymi osobami które słabo znam dochodzi do bliższej znajomości. Raz czy dwa nawet zdarzyło mi się pomyśleć o konkretnych osobach z którymi nie miałam kontaktu i nagle odezwały się do mnie. Podświadomość, przypadek? Ciężko to wytłumaczyć ale też nie raz się nad tym wszystkim zastanawiałam

Gość gość
Właśnie mi też wiele snów sie sprawdziło, ale tego nie potrafię sobie wyjaśnić i męczy mnie to trochę. Zastanawiam się też czy to nie dlatego, że jestem sama i moja podświadomośc chce mi cos przekazać, tylko czemu tak często i w taki sposób

Gość gość
Może zagadaj do niego po prostu, jeśli Ci się podoba:)