Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Kościół tworzy komunistów, a potem na nich narzeka?

Polecane posty

Gość gość

W maju kolejna fala tworzenia komunistów, a państwo nie reaguje.

Gość gość
a dlaczego w elektrolicie jest anoda i katoda?

Gość gość
pisali o tym ponoc kant czy hegel/ teza antyteza synteza. + - różnica potencjałów praca wykonana przeciwko siłom pola jakiegos tam. krótko i na temat. kłamstwo i kreacja rzeczywistosci w celu jej kontrolowania. to tak optymistycznie. pesymistycznie - realizacja nieuświadomionych instynktów i popedów kosztem innych. zysk kojarzony z interakcjami w zyciu stadnym psychologia ewolucyjna lans na szamana roochanie w dooope nieletnich i kopanie w ryj słabszych. brak konsekwencji brak nagrody wieczny niedosyt dowolnych poczynań bez obawy o konsekwencje = wolnosc. odsyłam do masonów kondonów illuminatówi innych pajacy

Gość gość
praca, moc, siła, alchemia, zmienianie proporcji, socjotechnika, manipulacja, brak tożsamości, ucieczka w świat symboliki samousprawiedliwianie przez rzekome konszachtyy z siłami zapewniającymi równowaga, faceci z warkoczykami kabała syf kiła mogiła i tony złota jepac cweli

Gość gość
komuś to musi przynosić zyski z mojej perspektywy widze same straty oprócz mozliwości zrealizowania sie wg jakiegos archetypowego wzorca i znacznika w tym krwioobiegu. tak czy inaczej nie ma ucieczki

Gość gość
tak czy inaczej kluczem jest słowo przyszłośc. z któryum wiąże sie słowo nadzieja które wynika ze słowa zycie. jako że ani życie ani przyszłośc nie sa zdefiniowane zasadniczo można z tego zrobic jedną niewiadomą z jednym modyfikatorem

Gość gość
a z tego co sie orientuje i co sobie potrafie niejasno uzmysłowic i wyobrazic da sie to kontrolować szczególnie posiadając w c***j modeli z róznych baz danych. koniec końców założe sie ze gdybym cvhciał sie gdzieś odnaleźc na tych wykresach to chyba na jakies setnej pochodnej od od pochodnej. takze piertol to pan panie nikt tak naprawde nie traktuje poważnie komuchów i watykańskich batmanów wiadomo jedynie ze mogą ci narobic brudu z ambony albo innej mównicy i niech sie piertolą

Gość gość
kłaniaj sie panie w pas wielmozom salutuj komunistyccznym liderom szczególnie jak mozesz od nich zakupic jakiś czołg czy inna głowice najlepiej te już zużyte zbrój sie a jak przyjdzie czas to zbombarduj cweli bo ile mozna sie koorfa kłaniac chamom? to ich rozzuchwala

Gość gość
złodziejom nieopanowanym aż do gwałtu perwerom i debilejacym z pokoleenia na pokolenie beneficjentom "pracy u podstaw" swoich przodków? szczam na nich. moge to powiedziec każdemu w każdej chwili i mi koorfa wisi czy mnie zamieni w żabe czy wyroocha w dooope. czego jak czego ale gadać mi nikt nie zabroni bo mi sie lepiej wyciąga wnioski jak werbalizuje mysli

Gość gość
podam rękę natomiast każdemu kto nie szedł po najmniejszej lini oporu nie skumał sie z panami tego swiata zaryzykował i postawił bądź nie na swoim. najpewniej to drugie bo zeby postawic na swoim trzeba sie jakos zgrać z planami elit. wniosek z tego taki ze sie bedziem macali po witach w zaświatach