Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wysadzanie dzieci na trawce siku ?

Polecane posty

Gość gość

Córka ma dwa lata i nie nosi już od dawna pampersa, więc nie chce jej ogłupiać zakładając na spacer i plac zabaw. Ostatnio pogoda dopisuje i spędzamy dziennie 3-5godzin na spacerach i placu zabaw. I tu pojawia się problem. Widziałam matki jak wysadzaja dzieci " na trawkę " ale ja mam opory. Raz się przełamałam to córka się cała zasikala. Jak to robić i czy robić? Co myślicie

Gość florek 11
mandatem cie policja ukarze

Gość gość
Psy sraja i szcza gdzie popadnie, a ty się wstydzisz z dzieckiem, niech sika, oczywiście tylko w awaryjnych sytuacjach.

Gość gość
Twoje dziecko ma tylko 2latka, nie oczekuj że będzie trzymało siku 2godziny aż wrócisz do domu......

Gość gość
Przytrzymać dziecko, w pozycji w jakiej siada na nocniku, chwytając nogi od spodu na wysokosci połowy ud. Kurczę... nigdy nie sikalas na trawkę? :-)

Gość gość
A ja ostatnio kupiłam w rossmanie taki tekturowy tron, bo nie zdążyłam z córką do domu dobiec i zsikała mi się. Mam w samochodzie i w torebce też można nosić, bo mało miejsca zajmuje.

Gość gość
Ja mam chłopca, więc trochę łatwiej. Zdarzało mi się wysadzać go na dworze, jeśli w pobliżu nie było toalety,tylko starałam się nie robić tego totalnie na widoku, tylko za jakimś krzaczkiem. Na szczęście to tylko jeden sezon ;) Jeśli chodzi o technikę, to trzeba złapać córkę pod kolanka i podnieść, jeżeli masz siłę.