Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczyciele mają super pracę.

Polecane posty

Gość gość

Pracują do 10-11. Potem idą do drugiej pracy i tak miesięcznie spokojnie wyciągają koło 6 tys. netto. No i co chwile ferie, wakacje i inne wolne. Niestety praca tylko po układach, bez rodziców w PISie nie ma szansy na pracę w szkole.

Gość gość
dokładnie, a jeszcze te lenie narzekają :O

Gość gość
no to dlaczego nie zostałyście nauczycielkami? piszecie ze mają tak super, a mam w rodzinie nauczycieli i tak kolorowo nie jest..ja nie zazdroszczę :) podziwiam nauczycieli że potrafią uczyć, mają pasję, chęci i cierpliwość do dzieci :) i wiecznie znoszą jad w komentarzach jacy to oni nie są bogaci... ja pracując w sądzie to samo słyszę : kawka, kaska..

Gość gość
p*****ly, gosciu, opowiadasz, zacznij sie uzerac z uczniami i ich rodzicami, a potem sie zastanow, co mowisz

Gość gość
ja żałuję , że jestem nauczycielką , mam już dość tej pracy i rozwydrzonych dzieci , co ja sobie za zawód wybrałam , nie ma to jak spokój w życiu , niestety nie w szkole , dzieciom nigdy nie pozwoliłabym iść do takiej pracy, masakra a nie praca , łeb cały czas zajęty sprawami szkolnymi, chciałabym przyjść do domu i nie myśleć o pracy

Gość gość
k***a trzeba by być chyba jakimś tłukiem z podstawowym wykształceniem, który składa kartony w magazynie, żeby zazdrościc pracy nauczyciela:(

Gość gość
Jestem nauczycielka i nikomu nie życzę tej pracy! Koszmar.

Gość gość
Zazdrościć to można lekarzom, bo niektórzy biją po 20 000, a nie takim co 3000 zarabiają