Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co zwracać uwagę kiedy wybieramy zakład pogrzebowy

Polecane posty

Gość gość

Hej, ostatnio zmarł mój dziadek i moi rodzice poszli do pierwszego lepszego zakładu i...wiadomo... rodzice w rozpaczy + babcia i pani co ich obsługiwała niby mila ale kierowała tak, żeby wybrać to co drogie... Czy to jest standard ?

Gość florek 11
na śmierci nie ma co oszczędzać ja całe życie zbieram na grób

Gość gość
Moim zdaniem takie rzeczy jak grób - ewentualne postawienie pomnika a nawet grobowca rodzinnego powinniśmy zrobić za życia. A co do zakładów pogrzebowych to krążą różne opinie....fakt faktem pogrzeb to nie tania sprawa. Ja mogę wypowiedzieć się na swoim przykładzie jak chowałem mamę i wybraliśmy zakład Sacrum w Olsztynku na Świerczewskiego . Mama bardzo długo chorowała i jej to była dla niej wielka ulga...bo bardzo cierpiała. Może to pozwoliło nam bardziej przytomnie organizować pogrzeb. W tym zakładzie nikt nas nie zmuszał do wybierania drogich rzeczy - dali katalog, otworzyli pokój z trumnami, pokazali tabliczki i wszystko mogliśmy wybrać.

Gość gość
żałosne, spamerskie hieny :o

Gość Michał32
Oczywiście na czystość i higienę pracowników i środowiska pracy, terminowość, godność i szacunek do osoby zmarłej i jej rodziny, kulturę osobistą i przede wszystkim cenę, która niejednokrotnie potrafi być zaporowa. Ja wybrałem zakład http://www.kalla-ndm.pl/ z mojego miasta i jestem gotów polecić go innym z czystym sumieniem.

Gość gość
hieny ! tu szukacie klientów! żenada

Gość gość
nie korzystajcie z tych zakładów co tu się reklamują, widocznie mają ciężko z pogrzebami że tu się reklamują, wstyd i tyle, hieny

Gość gość
Zamiast wykupić sobie normalnie reklamę w necie, to odstawiają taki cyrk z pisaniem historyjek reklamujących własne usługi.

Gość gość
jezu jacy wy jesteście p******i..... tymi komentarzami psujecie wszystko.... co to za określenie hieny....??? nikt tu nikomu krzywdy nie robi...a jeżeli już jest to reklama to ktoś za to zapłacił.... ludzie mamy 21 wiek i to jest normalna forma reklamy. Reklama dziś jest taka a za 10 lat będzie inna.... nie wiem po jakiego te komentarze. A zakład Kalla z tego co wiem dobrze sobie radzi wiec i tu pewnie wykupili reklamę. Reklama dźwignią handlu jak to mówią...a ogłoszenie w gazecie też pewnie mają... to są pakiety. Ale taki pusty burak który nazywa kogoś hienami tego nie zrozumie.

Gość gość
Na szczęście ja trafiłam na uczciwy zakład pogrzebowy. Jeżeli mieszkacie w Katowicach to mogę wam polecić zakład www.pogrzebyzorza.pl Przeprowadzili profesjonalną ceremonię pogrzebową i mają bardzo dobre ceny.

Gość gość
Warto rozejrzeć się za zakładem pogrzebowym, który ma szeroką ofertę i chce nam pomóc na każdym kroku. Osobiście mogę wam polecić zakład pogrzebowy www.pogrzeby-dudek Znajduje się on w Rybniku.