Gość gość222 Napisano Kwiecień 19, 2018 Cześć. Może zacznę od początku. Z moim chłopakiem jestem prawie 3 lata. Związek generalnie jest oparty na tych pięknych chwilach, ale i też na tych złych. Kiedyś głównym problemem była inna dziewczyna, która było widać ze jest zakochana w nim, a on chętnie z nią pisał i się spotykał. Kiedy ten czas minął i wszystko się ułożyło oklamalam mojego partnera w błahej sprawie a on ze mną zerwał. Po 2 miesiącach wróciliśmy do siebie i było fantastycznie. Aktualnie nie ma dla mnie czasu bo spotyka się z kumplami. Gdy zapytalam o co chodzi powiedział ze czuje się nieswojo i tak ja to zrozumiałam ze nie chce się ze mną widzieć przez jakiś czas. Dzisiaj jedzie z kumplem do Poznania pochodzić. Gdy ja go pytam o jakieś wycieczki odmawia. Nie wiem co jest grane. Boli mnie to bo ja nigdy nie powiedziałam mu ze mam kryzys itp a on to często robił. Nie wiem co mam robić. Jak uratować tą sytuację. Dodam że mój partner nie lubi rozmawiać o problemach i unosi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach