Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny.. Odrazu pisze ze dopiero w pon moge kupic tes ciazowy. Wiec 6 kwietnia dostalam okres niby byl normalny ale moze bardziej skapy! Od lutego robie przerwe w tab antykon. Kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia ale do wytrysku nigdy nie dochodzilo w wemnie ale na zewnatrz. Przed okresem czulam sie standardowo jak na @ bole brzucha piersi.. Gdy dostalam okres bol troche ustal. Potem zniknol na kilka dni ok 3lub 4 teraz od od dwuch dni od nowa czuje bol brzucha piersi mam lekkie mdlosci. Wmawiam sobie ze moge byc wciazy mam bol jajnikow raz jednego raz drugie doslownie tak jak bym miala miec okres! Pamietam ze juz kudys zanim zaczelambrac tab anty a bralam 9 mies to tez tak mialam ale byli wszystko ok i zaczelam brac tabletki. Jak myslicie moze byc to ciaza czy zaburzenia hormonalne?

Gość gość
Ja mam 14 lat i jestem juz w szóstym miesiącu :( żeby ciebie to nie spotkało nie życzę ci tego

Gość gość
Ja nie mam 14 lat wiec o to sie nie martwie. Nie planuje teraz ciazy mam juz jedno dziecko.. O Tobie moge tylko powiedziec ze mam nadzieje ze ma Ci kto wspierac w tych chwilach zapewnd nie latsych w tym wieku

Gość gość
Sexu nie uprawiajcie z facetami to nie będzie problemów !

Gość gość
Moze ktos ma madra odp. Moze ktoras z Was miala taki przypadek zaburzenia hormonalne czy cos?

Gość gość
Do lekarza cholera idź i cie zbada

Gość gość
Do lekarza moge isc dopiero za 2 tyg