Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bic inteligentnego romantykaa

Jutro God od War wychodzi na PlayStation 4

Polecane posty

Gość gość
A na pc już wyszlo? Aleee bym grała. Pamietam jak sie zakochalam w Chain of Olympus czy jakos tak i podbierałam bratu psp :P

Gość gość
Moj brat sprzedal psp i tyle bylo z mojego grania :P Preferuję pc bo gry są tansze ;)

Gość turkuć
Bicu. Mam pytanie o przerabianie 3DS. Robiłeś to sam i jeżeli tak to jaką metodą?

Gość Turkuć
Ale którą? Mi chyba tylko pozostaje zrobić softmoda z katrą r4i i magnesem. Chce mieć emulację wszystkich dostępnych romów z gb, gba i snes, a nie tylko to co nintendo przygotowało, bo tego jest za mało.

Nie wiem jaki masz ofw ale ja korzystałem z tej stronki https://3ds.hacks.guide Bardzo szczegółowa, krok po kroku opisane, ale uprzedzam że nie daje 100% gwarancji na nic.Ale jak będziesz dokładnie krok po kroku wszystko robił to powinno być ok. A GBA Virtual Console to nie jest emulacja tylko natywnie sprzętowo chodzi w zasadzie jak na oryginalnym GBA.Są oczywiście jeszcze emulatory jakbyś potrzebował ekstra funkcji.

Gość Turkuć
Znam stronkę, ale dzięki.

Gość gość
super sie gra, jeszcze wymienilem starego plejaka na nowe pro w media expert

Gość gienek67
Ooo, widzę, że nie tylko ja skorzystałem z ich promocji!

Gość gość
media expert to czesto takie promki wrzuca :D teraz mozna wymienic stary x box 360 na nowy x box one x :D

Gość gość
a gral juz ktos w Red Dead Redemption 2? bo gralam w 1 czesc, ale jestem ciekawa czy 2 rownie fajna

Gość oneciak02
ja zainwestowałem w RDR2 - musze przyznac ze gra naprawde na najwyzszym poziomie, nie wiem czy grałem w lepszą, warta KAŻDEJ złotówki. https://www.mediaexpert.pl/lista,red-dead-redemption-2?fbclid=IwAR1Wy9Ei3Fkmro3BcA301DXB8MgsarinZNbpvMix7LTGl79YBS1DPkFO5aQ