Bic inteligentnego romantykaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Jutro God od War wychodzi na PlayStation 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Która część? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 A na pc już wyszlo? Aleee bym grała. Pamietam jak sie zakochalam w Chain of Olympus czy jakos tak i podbierałam bratu psp :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Ja bym pograł w gears of war. Boze, jaka ta gra była zаjеbіstа. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bic inteligentnego romantykaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Ja mam PSP już 10 lat i działa. Mam też PS Vita 3ds PS4 Xbox bo jestem nałogowym świrem i nie mam kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Vita to gównο. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Moj brat sprzedal psp i tyle bylo z mojego grania :P Preferuję pc bo gry są tansze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość turkuć Napisano Kwiecień 19, 2018 Bicu. Mam pytanie o przerabianie 3DS. Robiłeś to sam i jeżeli tak to jaką metodą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bic inteligentnego romantykaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Psvita mam do indyków i remote Play.W sumie tylko na vicie gram teraz.A dużo nie gram, nie chce mi się.:P Oczywiście pc też mam i czasem gram. Ale i tak najlepsze jest PS2.I telewizorek CRT 14 cali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bic inteligentnego romantykaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Metodą czysto softwarową, bez lutowania ale kilka godzin to zajęło. Teraz chyba jest łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Turkuć Napisano Kwiecień 19, 2018 Ale którą? Mi chyba tylko pozostaje zrobić softmoda z katrą r4i i magnesem. Chce mieć emulację wszystkich dostępnych romów z gb, gba i snes, a nie tylko to co nintendo przygotowało, bo tego jest za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bic inteligentnego romantykaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2018 Nie wiem jaki masz ofw ale ja korzystałem z tej stronki https://3ds.hacks.guide Bardzo szczegółowa, krok po kroku opisane, ale uprzedzam że nie daje 100% gwarancji na nic.Ale jak będziesz dokładnie krok po kroku wszystko robił to powinno być ok. A GBA Virtual Console to nie jest emulacja tylko natywnie sprzętowo chodzi w zasadzie jak na oryginalnym GBA.Są oczywiście jeszcze emulatory jakbyś potrzebował ekstra funkcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Turkuć Napisano Kwiecień 19, 2018 Znam stronkę, ale dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 super sie gra, jeszcze wymienilem starego plejaka na nowe pro w media expert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gienek67 Napisano Kwiecień 28, 2018 Ooo, widzę, że nie tylko ja skorzystałem z ich promocji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2018 media expert to czesto takie promki wrzuca :D teraz mozna wymienic stary x box 360 na nowy x box one x :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2018 a gral juz ktos w Red Dead Redemption 2? bo gralam w 1 czesc, ale jestem ciekawa czy 2 rownie fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oneciak02 Napisano Listopad 6, 2018 ja zainwestowałem w RDR2 - musze przyznac ze gra naprawde na najwyzszym poziomie, nie wiem czy grałem w lepszą, warta KAŻDEJ złotówki. https://www.mediaexpert.pl/lista,red-dead-redemption-2?fbclid=IwAR1Wy9Ei3Fkmro3BcA301DXB8MgsarinZNbpvMix7LTGl79YBS1DPkFO5aQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach