Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kobietą co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat w wolnym czasie chodzę na siłownię i spędzam tam po 2 godzinny i mam dość następnie wracam do domu. moja dziewczyna jak wejdę to nie daje mi spokoju , a ja myślę zjeść wezmę prysznic i położyć się spać bo rano muszę wcześnie wstać do pracy . a ona tylko się dobiera mam wrażenie że tylko ona jest ze mną dla seksu bo już się nie kochaliśmy z 3 miesiące bo nie mam ochoty bo wolę sobie podczas mycia sobie zwalić i mam spokój, a na seks nie mam ochoty kocham ją ale pociągu seksualnego nie mam, i nie czuję problemu , a ona chce mnie wysłać do lekarza albo żebym brał tabletki ja wiem z czym wiąże się seks. powie tylko chwila zejdzie z 4 godziny a ja potem ruszać się w pracy nie będę mógł a szybkich numerków nie lubię , ja mam dużo zajęć jej mówię i że to mnie potwornie wykańcza że nie mam ochoty na zabawy i tyle , ja mam problem czy ona ? że od niej uciekam w masturbację jak mówiłem nie chcę jej prosić o nic bo mi głupio i tego nie lubię

Gość gość
Nie masz ochoty na szybkie numerki ale 4h to też źle to może nastaw budzik ? Ogólnie myślę że to prowo albo nasz nudne życie i stąd tego typu problemy:) pozdro

Gość gość
gość dziś wiesz ćwiczenia z kulturystyki i spędzasz po 2 godziny w pracy siedzę po 10 godzin lub czasem 12 h , to nie jest prowokacja szukam porady bo nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji, jak uprawialiśmy jeszcze seks to miałem wypadek psychiczny bo powiedziała że ją boli jak dociskam i wkładam głębiej a ona jest bardzo drobna , jakiś mam uraz że po co mam to robić jak ją boli więc nie rozumiem że dziewczyna wręcz mnie błaga by wejść a ja tylko smutny chodzę że to moja winna że ją boli bo tak jest nie rozumiem tego wszystkiego :(

Gość gość
frog_in_the_fog dziś pracuj po 10 godzin wracaj do domu na chwile bierzesz torbę i jedziesz na siłownię następnie wracam do domu i zjeść prysznic i o czym marzę to iść spać przytulam się do niej i lecę w kimę bardzo jest mi ciężko spróbuj zrozumieć człowieku , i poradzić co zrobić rozstać się ?

Gość gość
Rozstan się boś nudny jak flaki z olejem

Gość gość
Po co ci w ogóle kobieta ?? Jesteś ofiarą losu. Znakiem naszych poroniomych czasów Praca, siłka, wyrko, masturbacja... przeczytaj sam siebie. I odpowiedz po co Ci w ogóle jakiś związek?

Gość gość
gość dziś ona nalegała mocno na związek i na spotykania się tak wyszło , ja z nią rozmawiałem i ona mnie rozumie mamy iść do seksuologa powiedziałem jej że się boję że jej zrobię krzywdę wszystko inne dobrze nam się układa z dziewczyną chodzę na spacery do kina wspólne oglądanie czegoś w domku i przytulanie się i całowanie kocham ją chce się zmienić ale nie wiem jak :( łatwo wam jest tak mówić jak nic nie robicie tylko krytykujecie :(

Gość gość
będę walczyć o nią dałem jej klapsa w dupsko przed chwilą i idę z nią do wanny na kąpiel :) bardzo się ucieszyła , chcę być taki jak kiedyś muszę przestać się masturbować ale sami wiecie że jest ciężko bo ma się frustracje i tak dalej :( , lecę do nie bo mówi zostaw te głupoty hehe ona to jednak potrafi podsumować coś :)