Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trail

Dzień przed okresem, negatywny test ciążowy. Czy jest jeszcze szansa?

Polecane posty

Gość trail

Witam dziewczyny. Dziś robiłam test ciążowy, w sumie nawet dwa. Oba negatywne, czy jest jeszcze szansa, że jestem jednak w ciąży? Dodam, że czuję się jakoś inaczej, odrzuciło mnie od piwa, mam duży apetyt, i silne przeczucie ciąży. Jednak test nadal negatywne. Czuję też dziwne bóle brzucha, podobne do tych przed okresem, ale słabsze i dużo krótsze. Zazwyczaj na dwa dni przed okresem czułam już silne bóle i brałam leki przeciwbólowe. Tym razem co prawda brzuch boli, ale dużo słabiej i tylko w nocy i rano. W ciągu dnia wszystko w normie. Ciągle mam też podwyższona temperaturę 37.2 a zazwyczaj mam temperaturę stosunkowo niska bo ok 36.2 maks 36.6. Czy jest możliwe, że testy jeszcze nie wygrywają ciąży? To mój 30 dzień cyklu.

Gość gość
Po pierwsze wyluzuj. Poczekaj spokojnie z 2-3 dni i zrob ponownie test. Nie jest wcale tak latwo zajsc w ciaze.

Gość gość
Napiszę brutalnie ale taka jest prawda : poczekaj parę dni i sama się przekonasz czy to ciąża czy nie. Albo dostaniesz okres albo nie. Jak nie możesz wytrzymać to idź na bete. Co do przeczucia ciąży jak to sama napisałaś to ja tak miałam co miesiąc przez pol roku jak staraliśmy się o dziecko :)

Jak wyzej. Zaczekaj kaj kilka dni i zrob test. Nie nakrecaj sie! Ja w pierwszej ciazy okolo terminu miesiaczki w ogole nie czulam sie inaczej. Gdyby nie spozniony okres o tydzien to nigdy nie podejrzewalabym ze jestem w ciazy. W drugiej ciazy okolo terminu miesiaczki faktycznie mialam slabsze dni. Goraczka, przemeczenie - to byl listopad i wszystko zrzucilam na poznojesienna aure, a okazalo sie ze miesiaczka znow sie spoznia. Mi test pozytywny w 2 ciazy wyszedl po 2 dniach od terminu miesiaczki. Szybciej nie probowalam. Tobie juz zmienil sie smak? Mi nic takiego sie nie przytrafilo nawet wobec wina czy fajek.

Gość gość
Dziewczyno na tym etapie ciazy nie ma takich objawow jak wiekszy apetyt, w ogole nie ma nic poza bolem brzucha i piersi jak na okres. Ostatnio byla tutaj taka co twierdzila ze ja boli kregoslup i czy to ciaza. A kregoslup boli w 7, 8 miesiacu od nadmiaru kg w brzuchu. Ledwo by sie cos tam zagniezdzilo a wy juz chcecie miec objawy?

Gość gość
musisz powtórzyć test. Staracie się o dziecko?