Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaglosowalybyscie na Korwina?

Polecane posty

Gość gość
gdybym była chora psychicznie to pewnie tak

Gość gość
popieram przedmówczynię.

Gość gość
Na tego mizogina? Nigdy w życiu!!!

Gość gość
Ja głosuję na niego od lat, tym razem chyba jednak zagłosuję na Kukiz bo pewnie Korwin jak zwykle chlapnie coś o hitlerze albo gwałtach i głos bedzie stracony. Korwin ma rację w wielu kwestiach, co do kobiet rownież , wystarczy skupić się na całej treści jego wypowiedzi, nie na wyrwanych z kontekstu kontrowersyjnych urywków. Niestety większość tego nie robi dlatego chyba tym razem zagłosuję na Kukiz 15. Aha, jestem kobietą, matka i żoną.

Gość gość
12.50 których?

Gość gość
przedmówczynio, kiedy skupiam się na całej jego wypowiedzi jest jeszcze gorzej niż jakbym usłyszała/przeczytała jej fragmenty. Mówi, stoi, gestykuluje jak kompletny maniak zapluwający się słowami, które wyskakują z niego jak z karabinu maszynowego, a do tego wygląda jak lalka brzuchomówcy z tą główką i muszką

Gość gość
na tego idiotę? Nigdy.

Gość gość
Nie "zagłosowałabym" a zagłosuję, tak jak głosowałam wcześniej. Jego wypowiedzi raczej czytam niż oglądam i tak, pomijając głupie i prowokacyjne wątki ogólnie to jeden z najbardziej rozsądnych i trzeźwo myślących polityków jeśli chodzi o funkcjonowanie państwa.

Gość gość
Nie, nie jest w moim politycznym typie

Gość gość
dziś Ja głosuję na niego od lat, tym razem chyba jednak zagłosuję na Kukiz bo pewnie Korwin jak zwykle chlapnie coś o hitlerze albo gwałtach i głos bedzie stracony. x naprawdę nigdy ci nie przyszło do głowy, że Korwin robi to specjalnie? Odrywa kilka % myślących ludzi - stracone głosy, utrzymuje swoją partię na poziomie progu wyborczego, nieźle przy tym żyje od 20 lat... To agent.

Gość gość
W sejmie nie ma go od lat , ostatnio był tylko w PE, a teraz sam zrezygnował z mandatu . Ale ok, nawet jeśli to agent to jego hasła i pomysły są lepsze dla Polski i Polaków niż sprzedawczyków z PO i komuchów z PiS, którzy teraz chcą położyć łapy na pieniądzach najlepiej zarabiających.

Gość gość
dziś Hasła chwytliwe, trafiają jak napisałam na podatny grunt mądrych, młodych ludzi. I co z tego, jak swój ważny głos wrzucają do kosza? Nawet, gdyby próg przekroczył nie pociągnie nic dalej, bo nie to jest jego celem. Jego celem jest właśnie zmarnowanie twojego głosu.

Gość gość
na tego debila nigdy