Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedas

Ile kosztuje faceta posiadanie dziewczyny?

Polecane posty

Gość Biedas

Bo krucho u mnie z forsą, a chciałbym w końcu mieć jakąś dziewczynę. A może dać sobie spokój?

Gość gość
Bez forsy umarł w butach, daj se spokój.

Gość gość
Do roboty

Gość Biedas
Robota jest ale kiepska. W lepszych mnie nie chcą:( Wygląda na to, że będę sam do końca życia:( Da się tak żyć i nie zwariować?

Jak szukasz dzifki to jej płać za seks.Jak szukasz partnerki to miej swój charakter,jakieś pasję,a co do kasy to czasami miło kupić kwiaty albo gdzieś zabrać dziewczynę :) Myślę że spokojnie jakąś znajdziesz.

Gość gość
Raczej młode dziewczyny poszukują faceta z pieniędzmi, więc u nich nie masz szans.

Gość Biedas
Nie szukam d****** wolę już zdechnąć w samotności, bleeeeeeee...

gość dziś Raczej młode dziewczyny poszukują faceta z pieniędzmi, więc u nich nie masz szans. xxx Nie mierz wszystkich jedną miarą.Ja jestem bardzo młoda i nie szukam nikogo a pieniądze do szczęścia nie są mi potrzebne.Mam 21 lat

Gość gość
Myślę, że każdy facet / nie mówię o leniach/ jest w stanie zarobić 1000-1500 zł. Sa kobiety, które nie lecą na kasę, tylko chcą z kimś dzielić życie, bez względu na zarobki.

Gość gość
Jeśli chodzi o chwilową zabawe tzn 2, 3 miesiące z samotną mamusią to kilka czekolad miesięcznie :-P Oczywiście to wszystko zależy od twojego libido :-P

gość dziś Myślę, że każdy facet / nie mówię o leniach/ jest w stanie zarobić 1000-1500 zł. Sa kobiety, które nie lecą na kasę, tylko chcą z kimś dzielić życie, bez względu na zarobki. xxx Zgadzam się :) Mężczyzna leń nie jest fajny.Ale normalny nisko zarabiający ale z fajnym charakterem to co innego.

Gość gość
Jestem kobieta i naprawde wystarczy jesli co jakis czas zaprosisz dziewczyne do kina/teatru lub do ajkiejs knajpki na randke albo dasz kwiaty.To nie jest majatek. Druga strona tez powinna o Tobie pamietac. Ja niestety poznalalm kolesia, ktory wiecznine twierdzi ze nie ma kasy mnie gdzies zaprosic,a wiem ze wydaje cala pensje na glupoty, a jak ja go zaprosze i place to jest wg niego ok :/ Kobieta lubi czuc,ze facet sie stara i mu zalezy i zaprosi nawet do glupiego kiina

Gość gość
15:45 Jesteś za młoda by wiedzieć jak to w życiu jest. Nie zawsze kochana jest sielanka, jak brakuje kasy. Twoje potrzeby obecne są bardzo podstawowe. Przychodzi w rodzinie na swiat dziecko i trzeba 3 ludzi utrzymać. To nie jest łatwe a zawsze i tak odpowiedzialność idzie na faceta.

Gość gość
Dziecinna dorosła kobieta nie jest zbyt interesującym materiałem na coś poważniejszego ;-)

Gość gość
15:49 masz racje -tu chodzi o gest o kwatek, czasem kino, że facet się stara a nie wykorzystuje okazji by się nażreć isc do kina i podupczyć.

gość dziś Jestem kobieta i naprawde wystarczy jesli co jakis czas zaprosisz dziewczyne do kina/teatru lub do ajkiejs knajpki na randke albo dasz kwiaty.To nie jest majatek. Druga strona tez powinna o Tobie pamietac. Ja niestety poznalalm kolesia, ktory wiecznine twierdzi ze nie ma kasy mnie gdzies zaprosic,a wiem ze wydaje cala pensje na glupoty, a jak ja go zaprosze i place to jest wg niego ok :/ Kobieta lubi czuc,ze facet sie stara i mu zalezy i zaprosi nawet do glupiego kiina xxx Zgadzam się:)

gość dziś Dziecinna dorosła kobieta nie jest zbyt interesującym materiałem na coś poważniejszego ;) XXX Jestem bardzo młoda i dorosła.A do kobiety mam jeszcze kawałek :) Masz radykalne podejście żeby tak pisać.Poza tym jestem młodziutka,a lepiej mieć dziewczynę która taka będzie nawet w wieku 35 lat niż nudną sztywniarę.Sami nie wiecie czego chcecie a potem szukacie kochanek zamiast połączyć te dwie rzeczy.A kobieta to ma 27 lat a ja jestem dziewczyną :D

Gość gość
Człowieku gdzie Ty się urodziłeś?Nie musisz być bogaty ale o partnerkę trzeba zadbać.Coś jej kupić,przecież tak na sucho cały czas się nie da.Musisz myśleć. gość dziś A mi się od pewnego czasu podobają wypowiedzi tej dziewczyny.Ma rację,przesadzacie z tym wymaganiem względem dojrzałości co do kobiet.Jest bardzo młoda a dziecinna mogła by być jak by miała 30 lat.Wolałbym mieć taką dziewczynę niż poważną bez tej energii i uroku.

Gość gość
Dziwne pytanie, ale chyba dlatego że straszne czasy nadeszły. Nigdy nie patrzyłam ile facet ma forsy. Nie ważne czy miałam 15, 20 czy 35 jak mam teraz. Fajnie jak kiedyś w młodości chłopak zabrał na pizzę czy do kina ale do tego raczej nie trzeba być bogatym. Teraz inaczej bo jest mąż. Pamiętam, że na studiach pracowałam żeby mieć kasę na swoje wydatki.

Gość gość
Młode są pazerne? Zgadza się ale te starsze są jeszcze gorsze, one uważają że im się należy... jeszcze bardziej niż tym młodym, że są bardziej wartościowe :-D

Gość gość
To zalezy jakiej kobiety szukasz. Niektore sa bardzo kosztowne (jak ja :-) ). Ale pewnie mozesz i znalezc tansze... ale jak to mowia “you have what you pay for..”

Gość gość
...i moja wartość rok po roku rośnie, jak będę miała 70 to tylko ci z pierwszej dziesiątki najbogatszych będą mogli do mnie startować

1000-1500 zł ? To sierota życiowa, nie mężczyzna, albo ktoś chory. Jeśli to drugie, to może też takiej dziewczyny sobie szukać, wtedy ma szanse znaleźć, jak najbardziej, nawet nie zarabiając ani złotówki. U zdrowej kobiety nie ma żadnych szans i chociaż trochę mądrej.

Gość gość
Bez względu na to co tu piszą, kobiety to materialistki. Jeśli facet nie jest bogaty, ma znikome szanse na znalezienie dziewczyny, a co dopiero na zatrzymanie jej przy sobie na dłużej. Widzieliście kiedyś bogatego starego kawalera? Bo ja nie. Dlaczego biedni faceci są przeważnie sami? Znacie odpowiedź.

Gość gość
Biedny facet jest już z góry skazany na samotność. Takie podłe czasy nastały, że nie liczy się człowiek tylko pieniądze i majątek. Jeśli urodzisz się w biednej rodzinie, masz zmarnowane życie. To jest bardzo niesprawiedliwe, ale takie są realia.

Gość gość
rozejrzyj się na około, chyba nie myślisz, że te wszystkie kobiety w związkach są z bogaczami xD Wiadomo, że jak będziesz oglądał się za kobietami w drogim markowych ciuchach to będą one szukać faceta co zaspokoi ich potrzeby materialne. Tak czy inaczej kobiety to materialistkach, ale ty nie potrzebujesz takiej co zależy jej na pieniądzach. Ps. obniż swoje wymagania a na pewno Ci się uda

Gość gość
Dziewczyny, nie, duzo nie, zony tak na pewno.

Gość gość
Znajdźcie kobietę która chciałaby być z biedakiem. Biednego to paniusia nawet nie obsiusia:p