Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i....

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i czuje się zuużyty,chodzi o to że jestem strasznie zmęczony życiem,przejmuje się wszystkim za bardzo.Niewiem skąd to się bierze,chodzę aktualnie do 2 klasy zawodowej zastanawiam się co dalej z moją przyszłością,mam przeczucia jak by mnie już nic dobrego nie czekało tylko praca-dom po szkole,tak chce się uczyc dalej,ale to uczucie i tak nie znika.W dodatku przejmuję się zbytnio życiem,nie umiem odpocząć,ma ktoś z was lub miał taką sytuację ?Jak postąpiliście?Dodam tylko ,że czuje sie jak bym potrzebował zmian.

Gość gość
zastanów sie jakich zmian bys w życiu chciał i staraj się temu zaradzić. Zrob sobie nawet listę i pomysły na wcielenie tego w zycie. Wiecej czasu? To zrezygnuj na tydzień, dwa z jakiś dodatkowych zajęć. Nuda? Zacznij chodzić np. na siłownię. Zmiany wyglądu? Zetnij włosy albo zapuść, kup sobie ciuchy innego rodzaju niż te, w kórych chodzisz na codzień. Znajdz dobrego przyjaciela lub zaprzyjaźnij się z kimś i spędzaj z nim kilka godzin w tygodniu. Nie zniechęcaj się do życia, jesteś za młody :))

Gość gość
No własnie jestem za młody,szlak by to wszystko trafił i wszystkich...

.Udaj się do lekarza psychiatry albo psychologa.Jesteś nastolatkiem.Ja też jestem bardzo młoda mam 21 lat i wiem co czujesz.Porozmawiaj z bliskimi

Gość gość
Tak się sklada,ze do psychiatry i na terapie chodzę już od 15 roku życia,może opowiesz coś o swoim problemie coś więcej jesli chcesz?

gość dziś Nie dziękuję :) Szkoda czasu.A wracając do Ciebie to nie poddawaj się.Też mam wszystkiego dość.Boli mnie mentalność w tym kraju.Chłopcy i mężczyźni na których trafiam to porażka.Ogólnie do d**y.Ale jakoś żyję i ty też musisz.Szkoda że nie masz konta to by się lepiej pisało.Może pomyśl nad jakąś pasją,zajęciem?

Gość gość
to przestań się ciągle onanizować, bo to od tego.

Gość gość
Miło mi,tak się skada że wznowilem ostatnio treningi,sport trenowałem ale znowu ruszyłem.Podejrzewam,że tu chodzi chyba o moją słabą kondycje głowy,ale dziękuje :)