Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać zainteresowania kobiety?

Polecane posty

Gość gość

W jaki sposób kobieta się wtedy zachowuje, co robi itd.

Gość florek 11
Zależy od zainteresowań co robi.

Gość gość
Oczy jej się świecą

Gość gość
Chodzi o zainteresowanie... to literówka

Gość Ciasteeeeczko
Ja np się rumienie , zawstydzam .. jest to widoczne . Gdy rozmawiam z facetem który mi się podoba często plotę bzdury nie potrafię się dobrze wysłowić .. oczywiście nie zawsze tak jest ale zdarza mi się Np zaciąć gdy coś mówię bo w głowie mam „aaa rozmawiam z nim „ „ale dupa mniam „ .. z szefem tak mam w pracy Hihi

Gość gość
U mnie to samo, czasami sie jakam albo wpadne na przyklad na drzwi z wrazenia, wszystko mi leci z rak,mam wypieki na twarzy, daze do kontaktu fizycznego, chyba ze jestem strasznie zakochana to wtedy go unikam ale jak 'tylko'lece na faceta to daze

Gość gość
Zwróć uwagę jakich określeń używa na twój dom, mieszkanie, samochód... jeżeli mówi mój, moje a nie nawet nasze, to znaczy że interesują ją frajerzy do wyje... z kasy do czysta bez mydła :-P

Gość gość
Ja udaję że mi nie zależy bo z góry zakładam że on i tak by tego nie odwzajemnił. Inna sprawa że zawsze zakochuję się w sporo starszych facetach którzy ze względu na wiek i tak na pewno są już zajęci a związek z dużą różnicą wieku i tak nie ma sensu. Inne priorytety, doświadczenia itd. więc po prostu staram się olewać faceta i nie dawać mu w żaden sposób do zrozumienia, że mi się podoba. Inna sprawa że to olewanie samo z siebie mi przychodzi bo faceci do których coś czuję zawsze mnie onieśmielają więc staram się nie stwarzać sytuacji sam na sam. Jak już muszę naprawdę coś z nimi załatwić to staram się nie nawiązywać kontaktu wzrokowego i nie wdawać w zbędną dyskusję.