Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie wkurza, nie chce schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałam wysłać męża na siłownie na wiosne. Nie musiałby chodzić daleko, ledwie kilka bloków do mego brata, który w garażu trenuje na domowej siłowni. Strasznie się roztył po mojej ciąży - podjadał ze mną, ale swoje zrobiła też genetyka. Mi szybko spadły zbędne kg, on natomiast nie potrafi przyjąć do wiadomości, że niektórzy redukcje mają uwarunkowaną biologicznie a inni - w tym i on - zmuszeni są na to pracować. Przez ten nadmiar kg stał się dla mnie mniej pociągający, teraz sapie przy wejściu na 3 piętro, ma w sobie mniej energii, no klasyczne symptomy nadwagi. Jakie ma wymówki? Nieregularny tryb pracy - pracuje w piekarni głównie na wieczory/nocki, aczkolwiek przecież popołudnia ma wolne? Świetnie by się składało, akurat brat wraca popołudniami z roboty. To nie, bo on musi odpocząć przed pracą. Proponował mu więc dni wolne, ale on wówczas deklaratywnie uważa, że jest t czas zarezerwowany dla rodziny - chipsy i orzeszki pomieszane z piwem, a jego rodziną to jest chyba fifa 2017 na PS... Diety nie chce trzymać, bo za każdym razem na obiad musi być mięso. Nie wiem jak do niego dotrzeć.

Gość gość
oho, trzepnięte fitnessówy przybywajcie! temat na waszą miarę, będziecie miały używanie

Gość gość
Moj waży 140, mierzy 186, wygląda świetnie a nie jak pedau.

Gość gość
Może jak pedau nie, ale jak buka z Muminków to na sto pro

Gość gość
Jeżeli mięso musi być to zaproponuj dietę ketogeniczna mu, jest niesamowita dla mężczyzn i chudnie się ekspresowo np śniadanie jajecznica na boczku. Obiad żeberka lub kiełbasa z warzywami. Ogólnie tluste mięso. Sama na niej schudlam 24kg w 4 miesiace a jestem kobietą. Aha i nie trzeba ćwiczyć. Tylko niestety chipsy odpadają chociaż orzeszki mogą być.

Gość gość
Ale mieso samo w sobie nie jest tuczace. Zależy od rodzaju i sposobu przygotowania. Dla mnie to Twoja wymowka ze maz diety nie chce trzymac. Chyba ze sugerujesz mu diete typu same warzywa. Male zmiany w odzywianiu. Wprowadz regularne posilki. Zastap maslo jakims mixem. Do oviadu kasze i surowki plus to mieso. Ale niekoniecznie kotlet schabpwy. Wyciagaj meza i dziecko na spacer i rower.

Gość gość
"Sama na niej schudlam 24kg w 4 miesiace " Od kiedy takie chudnięcie jest zdrowe? Ile czasu tamu schudłaś? 6mcy? rok?

Gość gość
Nie wygląda jak żadna buka, bo jest z natury szeroki w plecach i bardzo umięśniony (nie, nie ćwiczy, pracuje fizycznie. Siłownię są dla pedaów z warsiawy).

Gość gość
Ostatnio na ulicy często widzę takie pary .Babka fajna zadbana a facet gruby z wielkim "ciążowym " brzuchem , Brat mojego męża tez wazy 120 kg . Jego zona fajna , szczupła zadbana a ten ...porażka . Później zdziwiony ze zona nie chce sie kochać bo jest" zmęczona" . Taki brzucho u faceta strasznie odpycha.

Gość gość
Moj tez ma 186 cm i wazy 90kg i wcale nie wyglada chudo tylko męsko - ma szerokie ramiona i plecy. Mysle ze jakby miał 30kg więcej to bylby po prostu gruby.

Gość gość
Schudlam 2lata temu i trzymam bo dalej jem podobnie, czyli tluste i właśnie masło, a nie jakieś mixy. Wyniki krwi super, źle miałam jak miałam nadwagę, cholesterol w normie, samopoczucie ekstra. Zwiększyła kaloryke i jestem na utrzymaniu. Jem 3 posilki dziennie i nie regularnie tylko kiedy jestem głodna. Czy zdrowe tak szybko chudnac czy nie to nie ma znaczenia skoro dobrze się czułam przez dietę i po niej a wyniki mam świetne.

Gość gość
Mój mąż ma 184 cm i waży 76-77 kg i jest w sam raz dla mnie. ja mam 168 i ważę 61 kg. facet powyżej 100 to tucznik, a kobieta świnia, no ludzie...