Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaMama90

Musze sie wygadac. Jestem sama

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego autorko nie idziesz do szkoły, w celu zdobycia zawodu? Co dwa tygodnie zajęcia.

Gość gość
Teściowa dała dach nad głowa, maz Cie kocha i dziecko, masz cieplarniane warunki i jeszcze płaczesz:-/ k***a wiesz jakie tu traumy kobiety nieraz opisują? I jakos sobie poradziły?:O Bardzo dobrze, ze te przyjaciółki zerwały kontakty, pozbyły sie trującego bluszcza. Maja Spokoj. Weź sie puknij w czerep - co to za zadania, zeby obca osoba miała ci dawać pieniadze? A moze my mamy napisac postulat, ze takie jak ty maja dostawać ze 2 tysie miesięcznie, bo wylegiwanie sie do 14 nie pozwala im podjąć pracy?:O

Gość gość
Starzy puścili autorkę gola w świat i ona dazy do tego samego, córkę tez puści gola i wesoła. Zeby było dobrze, to nie tylko ty musisz pracowac, ale facet wziąć d**e w troki. zrezygnował z dodatkowego dochodu za prace w weekendy, bo teściowa wam pozwoliła mieszkać u siebie?:O toz to żenujące, widac, ze facet tez lubi sie obijać. O 6 idzie do pracy, to o której wraca? Mógłby dorobić, ale Pewnie ta praca w ochronie tak go zamęcza, ze juz nie na siły na nic:-/ daleko nie zajdziecie.

Gość gość
Skrajny egoizm fundować sobie dziecka przy takich brakach finansowo-mieszkaniowych:-/ Po co doradzacie autorce, skoro ona szuka tutaj jedynie popleczników, ktorzy beda sie uzalać nad jej losem razem z nia? :-/

Gość gość
Myślę, że warto odwiedzić dobrego psychiatre. Ja poszłam do dr Kołodziej-Kowalskiej w MedArt. To świetna lekarka dzięki, której odzyskałam siły do życia i już wiedziałam co mam robić ze sobą. Polecam serdecznie wizyte u tak dobrego lekarza!

Gość gość
Dajcie linki do wcześniejszych tematów autorki

Gość gość
Jestes len pasozyt i mimo iz sama nic nie robisz to wytykasz bledy innym. Z matka masz zly kontakt z tesciowa tez, nie masz zadnej kolezanki bo nie umiesz trzymac jezyka za zebami i obrazasz ludzi. Przestan oceniac i spojrz na siebie. Dziecko ma 1,5 roku a ty dalej nie zrzucilas nadwagi po ciazy mimo iz masz czas gotowac, cwiczyc. Jestes len, egocemtryk i przestan sie uzalac nad soba bo to zalosne