Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bidet w łazience

Polecane posty

Gość gość

Hej. Czy macie w swoich łazienkach bidety? Kupiliśmy niedawno mieszkanie w bloku i łazienka dość skromna jest. Ja się upieram przy montażu bidetu, mąż twierdzi że będzie za ciasno jak zamontujemy. Szukałam kompromisu ale wymiary wszystkich w sklepach bardzo porównywalne są.

Gość gość
Ja u siebie mam, no zajmuje troche miejsca, ale cos kosztem czegos pralke mamy wezsza wstawiona

Gość gość
Przecież możesz sikać do wanny lub brodzika. Najlepiej przy walącym sobie konia facecie

Gość gość
bidet nie jest do sikania mały

Gość gość
Sikasz w bidet i od razu myjesz c.pę

Gość telarzykowa
Bidet włazience jest bardzo dobrą sprawą.Niestety ja nie moge miec ze wzgledu na to ,ze mam bardzo małą łazienkęi mam tak : kabine prysznicową, umywalke z szafką, kompakt wc oraz pralkę. I tyle ;) A od Armatury Kraków mam kompakt wc i umywalke nablatową ;)

Gość TOOLIPAN
Kobiety myjcie swe peeezdy bo myszami id nich zalatuje

Gość telarzykowa
A poza tym mój mąż ma uraz do bidetów, bo jego była kobieta kiedyś gdzieś jak byli w Egipcie zesrała się tam do bidetu i jakieś Araby ich goniły. Także nie wstawię. A szkoda.

Gość magdalenamaciejewska1
My mamy zamontowaną deskę USPA. Coś takiego https://www.youtube.com/watch?v=Fx7qqmb_B5c . Nie zajmuje dodatkowo miejsca, bardzo prosta w montowaniu i nawet bym powiedziała że praktyczniejsza jest jak zwykły bidet ;)

Gość gość
biedet jest bardzo spoko, choć u mnie najbardziej kochają go koty, dla których jest ulubionym poidłem ;) a na powaznie, w małej łazience warto zamontować bidettę. Super sprawa, bardzo popularna w azji płd-wsch