Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto już przysypia?

Polecane posty

Gość gość

Kto już przysypia?

Gość gość
Io.. vado dormire é ora. Non odiarmi se puoi Caro.. Non Ti dico di non starci con nessuno, non piú.

Gość gość
Ma mi paice cosi tanto questo contatto, non né posso fare a meno, non posso viverci senza..

Gość gość
Jestem niesenna jak nigdy :classic_cool: W takim tempie może zrobię paznokcie do rana.

Gość gość
Paznokcie zrobię już rano..:D Czytasz moje myśli? Przyznaj się.. Kiedyś śniłam, że lecę na smoku :P a następny dzień na kaffe pojawił się dragon.. śmieszne.. chyba ;)

Gość info od Fisher Price 2017
nawet w kibelku mam 'zasięg' internetu i do kibla zabieram laptopa a gdy zdrowo pierdzę siedząc na kibelku to wszystko nagrywam , wczoraj się potwornie wykasztaniłem i smród był przeraźliwy ale nie posiadam nadal żadnego naczynia aby ten smród capiący do naczynia złowić , od nacisku mojego zada kibel pękł dwa tygodnie temu, producent sracza mnie poinformował w mailu, że kible wytrzymują nacisk 300 kg a ja ważę tylko 184 kg i kibel pękł pod naciskiem mojej duupy , nawet ubezpieczyciel mnie olał i nie zgadza się na wypłacenie ubezpieczenia za pęknięty kibel a w ubezpieczeniu zaznaczyłem, że nacisk na kibel może wynosić nawet 250 kg przez 10 minut srania na kiblu , idę do Sądu !

Gość gość
1:34 Moje też ktoś czyta. Jedna ręką już skończona bez kciuka :classic_cool: