Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facetom tak podobaja sie przebojowe kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Mój partner woli dziewczynę która lubi imprezy i jest szalona, słodka a zarazem ma zasady niż taką według niego nudną i posłuszną męczennicą ;)To faceci szukają drugiej mamusi.Ja dziewicą nie byłam ale nie puszczałam się jak wiele dzisiejszych dziewczyn po klubach.No cóż,nie każdy jest zły.A imprezować można z partnerem. zniszczonagirl dziś Ja taka byłam i nie zdarzyło mi się po pijaku całować ani robić głupich rzeczy a dużo miałam tych imprez :D To prawiczki i zakompleksione ludzie tak oceniają.Idźcie z dobrym towarzystwem na imprezy to poznacie dużo fajnych osób.Wariatki są spoko.Można z nimi iść do tańca i różańca :P

Gość gość
Ojej żebyś się nie posrala z tego szaleństwa

Hajime Sugoroku dziś No tak dlatego mówię żeby nie oceniać ludzi.Mężczyźni robią to samo.Taki Popek to jest patologia.Dziwie się jego kobiecie.Nie popadajmy w skrajności.Można imprezować i się szanować

Gość gość
Imprezowiczkom najczęściej brak skromności , muszą iść na imprezę żeby się pokazać jak trzęsą doopa, żadna porządna miła skromna dziewczyna jaką znam nie chodzi na imprezy , tylko się uczy albo ciężko pracuje

Gość gość
Nie lubię kobiet którym brak życiowej pokory i mają fiu bzdziu w głowie , na szczęście żaden normalny takiej nie chce i skończą z imprezowiczem którego jedyną ambicją jest przeżyć od imprezy do imprezy i zarobić 1700 zł xD

Wszystkie osoby z 14 48 odpowiadam wam bo akurat 3 odpowidzi weszły w tym samym czasie i z każdą się zgadzam.Dla mnie przebojowość to również dobra cecha ale nie każdy musi ją mieć :3.W Polsce najbardziej hipokrytami są faceci.Jak by nie mogli ze swoją kobietą się bawić bo to coś złego xD To jest dziwne.A co do 3 osoby to masz fajnego partnera,uważaj żeby ktoś ci nie napisał że on lubi puszczalskie,bo z tego co widzę to taka nie jesteś.A nawet gdyby twoja sprawa,ogólnie to można imprezować dużo i być porządną.Nie oceniajcie stylu bycia innych bo nie wam oceniać.Nie każdy który jest dziewicą/prawiczkiem jest dobry i nie każdy dużo imprezujący jest puszczalski.Nie generalizujcie.I chodź sama wariatką nie jestem to uważam że takie dziewczyny są fajne na koleżanki/partnerki a jeśli ktoś lubi szaleć z żoną to i na żony.Można mieć 3w1 a nie dzielić ludzi na kategorie.

gość dziś Imprezowiczkom najczęściej brak skromności , muszą iść na imprezę żeby się pokazać jak trzęsą doopa, żadna porządna miła skromna dziewczyna jaką znam nie chodzi na imprezy , tylko się uczy albo ciężko pracuje x G****o prawda.Nie odbieraj komuś zabawy.Znam porządne i miłe chodź skromne nie są.Widać że boli cię że ktoś korzysta z życia.Wegetuj dalej.

Gość gość
Ja w ogole nie jestem skromna i w zyciu zawodowym to bardzo pomaga :)

@ zniszczonagirl dziś Co najwyżej możesz współczuć takiej co się na mnie złapie :p 00 A rób co chcesz kobieto. Ktoś Ci broni? Naiwna jednak jesteś jeśli zakładasz, że ktoś oceniając Twoje zachowanie przyjmie optykę dogodną dla Ciebie. 00 Ja tam nie widzę nic inteligentnego, czy godnego szacunku w uchlywaniu się na imprezach i eksponowaniu walorów grupie zawianych dyskotekowych intelektualistów, ale komu co. Może to po prostu dla mnie za wysokie progi a geniusz takiej rozrywki przerasta możliwości obliczeniowe mojego procesora :p

Gość gość
Zniszczonagirl Dobrze piszesz tu gość z 14 48.Lepiej wyjdź z wątku bo mądrze prawisz a zaraz ktoś cię z gównem zmiesza :) Oni chyba te wegetację lubią.Tak jak napisałam warto mieć kobietę do tańca i różańca :D Można wszystko połączyć i mieć dużo.Można się bawić i być skromnym.Nie koniecznie w klubie ale na prywatkach.A poza tym co wam przeszkadza przebojowa dziewczyna?To chyba kompleksy :P Z taką można iść przez życie i wspólnie się bawić a wy dzielicie kobiety na żony i kochanki i potem jest meritum sprawy że jesteście grzesznikami którzy zdradzają.A z wariatką można się bawić,można założyć rodzinę i całe życie być happy :P Ale tego nie doświadczycie bo z takim podejściem i płytkim ocenianiem drugiej osoby nic wam dobrego nie wyjdzie :D Pozdrawia wariatka z zasadami i mężem

Gość gość
A ja jestem facetem i bardzo lubię takie dziewczyny.I na żonę chętnie bym taką chciał

Gość gość
One lubią wegetacje a ty lubisz gadanie głupot i brak polotu umysłowego

Gość gość
Jako jedna z niewielu pisala z polotem :) co do ciezkiej pracy i nauki - to nie wyklucza imprezowania. Wrecz warto miec odskocznie od ciezkiej pracy.

Gość Najwidoczniej
Dlatego że są młode,często duchem.Zwariowane i mają w sobie to coś.Mi od zawsze się takie podobały.Żaden ze mnie patus czy sebix.Wręcz przeciwnie,jestem ułożony po szkole wyższej.Ale zawsze chciałem mieć taką kobietę która się szanuję ale lubi latać po dyskotekach i jest spontaniczna.Nigdy takiej nie traktowałem jak jednorazówkę ponieważ uważam że żadna kobieta nie zasługuję na takie traktowanie.Poza tym w kręgu moich kolegów zauważyłem że oni się wiążą z tymi skromnymi tylko dla wygody i dzieci.A tracą na tym dużo,no ale to już ich problem :classic_cool:

Gość gość
Każdy się wiąże z kim chce nie mam to oceniać

Gość gość
15:09 Tyle w temacie. Najbardziej śmieszą mnie faceci którzy uważają że za młodu maja prawo rüchac co się da w tym jak to jeden przychlast z innego forum nazwał wycieruchy a później na żonę szukają pokornej myszy myśląc że taka zagwarantuje im stabilność. To się nazywa hipokryzja. I brak honoru u faceta.

Honor ma mężczyzna a nie facet. To ostatnie r to lekko pogardliwe określenie byle kogo. Więc chyba logiczne że go nie posiada. Poza tym nie rozumiesz pojęcie honoru facetko. Od razu widać, że go nie posiadasz.

Gość gość
Tak? A to ci dopiero. Honor polega między innymi na tym że nie obrazasz puszczalskich z którymi się bzykasz. A tak naprawdę w ogóle nie powinieneś się bzykać z kimś takim. I nie obruszaj się tak animaku bo mężczyzna jesteś tylko z nazwy o czym już Ci kiedyś pisalam

Gość gość
gość dziś - też mnie niesamowicie wpienia ta dwulicowość i przedmiotowe podejście wielu facetów do kobiet. Facet ma ochotę do powiedzmy 35-ki bawić się na całego, kobiety traktować jak tymczasowe zabawki do spełniania erotycznych zachcianek a potem jak rodzinka naciska na ustatkowanie się to bierze taki skromną kobietę, jak to nazywa "nieużywaną, z małym, najlepiej zerowym przebiegiem" i traktuje jak służkę i oczywiście na boku dalej używa sobie ze "szmatami". To jest dla mnie niewyobrażalna podłość i brak elementarnego człowieczeństwa w podejściu do drugiego człowieka.

Gość gość
Przez feminizm role sie odwrocily. Teraz mezczyzni sa slabi a kobiety silne. Silna kobieta daje poczucie bezpieczenstwa mezczyznie!

Gość gość
15:45 Takie życie. To jak facet traktował byle i wszystkie inne przed tobą mówi bardzo wiele o facecie.

gość dziś Gdzie ja tu obrażam puszczalskie, które bzykałem? Załóżmy że takie były... Masz problemy z myśleniem tumanie, a pouczasz innych o honorze. Żałosne.

Gość gość
Przebojowe są fajne, kontaktowe, potrafią same zagadać faceta jak im się podoba. I są dobre w łóżku.

Gość gość
Bo mają w sobie to coś.Ale tych wulgarnych i zachowujących się bezczelnie już nie lubie.Szalone i w miarę mądre.A wiadomo że 15-24 latki są młodziutkie i do bycia dojrzałym i poważnym mają czas.Fajne są młode,szalone KOBIETY +25 nawet po 30.I zgadzam się Najwidoczniej dziś mam tak samo względem kobiet a dziewczynom nie wypominam bo są młodziutkie i będą mieć czas na bycie poważnym

Gość gość
ja jestem szalona,urocza i słodka :) chodzę na imprezy ale wolę domówki,myślę że ustabilizuję się za 3 lata na razie mam 22 :D ale szanuje się i po mimo że jaram zioło często i chodzę do klubów to nie puszczam się ani nie klne itd nie jestem sztuką na raz żona też bym w przyszłości nie była idealna,ale na partnerkę będę super :D tak więc prosze nie oceniajcie imprezujacych i szalonych dziewczyn bo nie każda jest zła

Gość gość
A ja powiem że każdy woli co innego.Znałem dużo ostrych imprezowiczek i tych co czasami imprezowały,i tak jak tu piszą wiele po prostu sie bawi ale nie puszcza.Zniszczonagirl Dobrze napisała.Z resztą nie tylko ona :)

Gość gość
zniszczonagirl dziś X Jak zwykle u mizoandryczek podwojne standardy oraz obwinianie za wszystko mezczyzn. Zolc az sie wylewa z ciebie. Widac, ze jestes rozwiazla.

Gość gość
Też chodzę na imprezy, aczkolwiek preferuję te małych grupach. Kluby raczej nie są dla mnie, ale bary i koncerty jak najbardziej. Nie wiem skąd przekonanie, że jak ktoś lubi się bawić i, owszem, wypić to musi się puszczać. Nie mierzcie wszystkich swoją miarą, drodzy "świętojebliwi". To, że wam się nogi w szpagat same układają po paru piwach nie znaczy, że każdy taki jest ;)

W końcu normalni mężczyźni się wypowiadają i dziewczyny.Można imprezować i być przebojową a nie być łatwą.To ci co myślą o seksie ciągle mają złe skojarzenia.Normalny facet lubi wesołe dziewczyny. gość dziś Tobie się coś wydaje. Nie oceniajcie tak płytko ludzi bo tak jak tu piszą inni nie każdy jest taki sam i nie każdy łączy zabawę z seksem.

Gość gość
Może ludzie dla których dobra zabawa = przypadkowy seks to osoby którym coś takiego po prostu się marzy, ale nie mają na to szans? Stąd ta frustracja.