Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Gapi sie i tyle co to oznacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 To może znaczyć wszystko i nic. Może Cię po prostu nie lubi ? Albo się jej podobasz, albo jesteś jej obojętny i wcale nie gapi się na Ciebie bardziej niż na innych, tylko ona Tobie się podoba i wychwytujesz każdy jej gest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 a) boi sie ciebie b) nie lubi ciebie c ) podobasz sie jej wiec jest oniesmielona d) bez wiekszego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 I gapi się ciągle i ma przy tym dziwne spojrzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 a ty ja zagadujesz bo moze ja olewasz a reszta jest dla niej mila i dlatego z nimi rozmawia a jak od ciebie wyczuwa negatywna aure i nie widzi abys chcial z nia porozmawiac to moze tez nie zagaduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Nie zagaduje bo się wstydze i rzadko kiedy jest to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 15:51 wiec sie nie dziw ze i ona z toba nie rozmawia, ona ci sie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 gapi się, bo może cię kocha, ale boi się...to jest oczywiste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 15:48 co to znaczy dziwne? ma zeza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Nie zeza ale tak szeroko rozszerza oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 znaczy czaszka jej sie deformuje i gały jada na boki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Ja właśnie tak postępuję w dwóch przypadkach przypadek 1 - nie lubię gościa, działa mi na nerwy, ale jedno zastrzeżenie: rzadko się gapię Przypadek 2 - kocham go nad życie, ale zbliżyć się do niego nie mogę, dlatego tylko patrzę, bo na nic więcej sobie nie mogę powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 to wytrzeszcz ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 * bo na nic więcej sobie nie mogę pozwolić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 biedactwo to ty tez gadaj z kazdą, tylko nie z nią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 nie kasowałabym tego kogoś tak bardzo ponieważ, wiem po sobie, że bardzo kocham...i nie chciałabym, aby patrzył w mojej obecności na inne, a tymbardziej z nimi rozmawiał...dlaczego? bo ja mam blokadę, a on powinien mi pomóc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 a cos oprocz tego gapienia jeszcze robi? ponawiam pytanie, ona ci sie podoba? czasami tak jest ze dziewczyna nie ma problemu z rozmawianiem z facetami o ile oni sie jej nie podobaja. moze ja oniesmielasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 komunikat dla niego: nie chciej abym z tobą rozmawiała, bo skończy się zacałowaniem Cię na śmierć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 17.03 chcica minie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 A, ona nie gada z tobą, bo ma długotrwałą chcicę... A może wyczuwa twoją chcicę, nie wiadomo jak to jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Autorze, co o tym wszystkim sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 15:56 Czasami zagaduje itp ma dziwną minę jak na mnie patrzy. Podoba mi się też. Z innymi facetami bez skrępowania a do mnie nic a ogólnie to jest towarzyska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 moze mysli ze jestes zajety albo masz dziewczyne wiec nie chce sie w to mieszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Musi być coś na rzeczy... Przypomina mi się taka sytuacja z życia: z pewnym człowiekiem miałam przykre zdarzenie, ale później były już lepsze czasy i lepsze jakby relacje, ale na zawsze pozostała jakaś jakby czarna plamka na tym wszystkim - co można przenieść analogicznie na twoje relacje z tą kobietą (jej dziwne patrzenie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 wstydzi się Ciebie, wez pogadaj z nia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Przez to wszystko to i ja się wstydzę bo nie wiem czy mnie nie chce czy o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Masz coś na sumieniu, dlatego od niej stronisz A do ciebie nie lgnie, bo jest jakoś zraniona więc daj sobie spokój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Zagadaj do niej bo pewnie tak bardzo jej się podobasz że ona boi się z tobą rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 Jak nie zrobisz kroku nie zobaczysz, widocznie bardzo nieśmiała, a jest coś co może ją od Ciebie odpychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2018 coś na pewno odpycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach