Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę zrobić test ciazowy a sie boję

Polecane posty

Gość gość

Bo wiem, ze gdybym byla w ciazy pewnie bym zostala samotna matka :( Tzn. na tą chwilę, moze nie na zawsze, ale jednak bym została bo mój partner nie wzialby odpowiedzialnosci raczej za to dziecko, ewentualnie placilby alimenty :O Bo ogolnie to nie mozemy byc razem. Kupiłam juz test, ale boje si go zrobic, teak sie chcialam wygadac. Niestety seks byl bardzo ryzykowny bo z koncem w srodku bez praktycznie zabezpieczen

Gość gość
A no i okres mi sie spóźnia. Zwykle mam nieregularny, ale juz powinnam go dostac, wiec sie teraz martwie. Poza tym nie mam objawów żadnych, ale wiem, ze powinnam zrobic test

Gość gość
To po co uprawiać seks bez zabezpieczeń? Co za głupota a teraz wielce przestraszona. zero odpowiedzialności a potem dziecko się męczy w niepełnej rodzinie pewnie bez zapewnienia wszystkich potrzeb. Co za idiotyzm... No miejmy nadzieję ze jednak nie jesteś w ciąży

Gość gość
Prxykre ale zrob ten test.

Gość gość
Nie krytykuj ok.czssem to magia chwili i zapomina sie o antyk

Gość gość
Będę bo to idiotyczne. Magia chwili? Trzeba myśleć racjonalnie żeby Przez magię chwili nie niszczyć sobie i innym życia.

Gość gość
Nie przesadzaj.ciaza to nie niszczenie zycia

Gość gość
Zrobie... mam nadzieje, ze nie jestem w ciazy bo inaczej nie wiem czy bede w ogole chciala urodzic to dziecko. nie wybrazam sobie zostac samotna matka, poza tym uważam, ze nie bylabym na ta chwile dobrze wychowac dziecka, choc zarabiam calkiem niezle, ale sama ze soba mam problemy emocjonalne, wiec jak mialabym je dobrze wychowac? Nie wyobrazam sobie tego kompletnie...

Gość gość
Jestes jeszcze autorko tematu?

Gość gość
Nie zapomina się. Tez byłam głupia, kochałam faceta, który wiem, ze nie nadawał się na ojca. Własnie dlatego stosowałam tabsy i ZAWSZE jeszcze kazałam mu zakładać gume. Nie chciał gumy? Nie było seksu. Wpadka w dzisiejszych czasach jest świadomym wyborem. No chyba, że ktoś ma 17 lat i daje się ponieść popędowi seksualnemu. P.S. z facetem już nie jestem, bo po latach ta relacja była chora. Wyszłam za mąż i mam planowane brządce. Elo.

Gość gość
A ryzykowna sytuacja była miesiac temu, niestety po niej nie dostalam okresu, powinnam go dostac ze 2 tygodnie temu :O Narazie nie panikowalam bo mam nieregularny okres, ale teraz to juz troche dlugo trwa bez niego... Musze sie przelamac i zrobic ten test, chociaz sie stresuje na sama mysl

Gość gość
Może nie dosłownie niszczenie życia ale najpierw seks bez zabezpieczenia a potem wielkie lamenty ze będzie samotna matka bo nie może liczyć na partnera. Przeciez to idiotyczne. Życzę Ci zbys w tej ciąży nie była i się ogarnęła zyciowo bo dziecko to nie zabawka tylko odpowiedzialność na cale życie...

Gość gość
17:58- no właśnie, mój też jestem prawie pewna, że gdybym zaszła w ciaze to by ze mną nie był, pewnie w ogole nasz "zwiazek" by sie rozpadl, ewentualnie placilby alimenty i tak to by pewnie wygladalo :( Zalezy mi na nim, ale nie moge sobie teraz pozwolic na dziecko z nim. nie mowiac juz ,ze sama mam mase problemów glownie emocjonalnych, takze nie wiem jakbym sobie poradzila jeszcze z dzieckiem, no i teraz staram sie o wymarzona prace... Ale dobra, zrobie test jutro i zobaczymy. Dzisiaj go kupilam, ale sie boje, a mialam ciezki dzien i egzamin na studiach, wiec nie czuje sie psychicznie na silach zeby go dzisiaj zrobic. Ale jutro musze się przelamać i nie ma wyjscia

Gość gość
Rób test i wyjaśnij sprawę.

Gość gość
Wiem, jutro zrobie i oby byla jedna kreska :) ale to musialby byc mega pech bo czesto az tak nie ryzykuje

Gość gość
Sex to bywa moment.nie zawsze mysli sie racjonalnie.i uwazam ze to piekne.ale msm nadzieje ze nie zaszlas jezeli tego nie chcesz

Gość gość
gdyby on był inny to może bym chciała, ale on pomimo, ze jest w miare na "poziomie" czyli wykształcony, ma niezla prace itd., to nie traktuje mnie poważnie bo i nasz zwiazek ma tez pewne przeszkody, wiec nawet nie liczę żeby ze mną wtedy został na zawsze. No i mialabym wtedy jakies wsparcie, a tak to nie moge sobie pozwolic na ciaze, teraz nie jest na to dobry czas, choc swoje lata juz mam bo 27

Gość gość
Bedxie dobrze nie zamartwiaj sie na zapas

Gość gość
Chociaz tak jak piszę i tak musialabym miec pecha zeby zajsc bo zwykle konczyl poza mna, albo zabezpieczalismy sie jakos inaczej, a teraz to bylo ryzykowne, ale niektore kobiety latami nie zachodza w ciaze, wiec jakby ten jeden raz zadecydowal o wpadce to mialabym jednak pecha. Ciezko mi powiedziec czy to byly dni plodne czy nie bo mam nieregularne cykle..

Gość gość
18:51- no oby :) Jak jutro zrobie test to dam znac

Gość gość
Ale po co zadajesz sie z facetem i uprawiasz z nim ryzykowny seks skoro "zwiazek" nie rokuje na przyszlosc?

Gość gość
Odezwij sie jak zrobisZ test

Gość gość
Jakbym wiedziala, ze nie moge liczyc na faceta, to w ogole bym z nim nie byla!!!! Jaka trzeba byc glupia i zdesperowana aby nadstawiac tylka facetowi, ktory Cie nie szanuje! Jest ciaza, jest problem i facet znika. Niezaleznie czy bedziesz w ciazy czy nie, poszukaj kogos normalnego.

Gość gość
Zrobiłam test, co prawda dopiero wczoraj sie odważyłam bo z tym zwklekałam, ale.... nie jestem w ciąży :) Cieszę się bardzo bo wiem jak ta ciąża by mi w tym momencie skomplikowala zycia

Gość Cleo1976
Wszyscy ZAWSZE czują się gotowi na seks i to bez zabezpieczeń ("bo magia chwili" itp.)i z nieodpowiednim facetem...:( A potem "boję się zrobić test ciążowy." Na to mogę odpowiedzieć tylko jedno: stan faktyczny nie zmieni się od tego, czy zrobicie test, czy nie...