Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne spotykac sie z eks mezem na seks

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka 3 lata temu wyszła za mąż za Włocha, po dwóch latach się rozwiedli bo jak twierdzi to było wielkie uczucie ale toksyczne i w pewnym momencie się wypaliło ale namiętność pozostała i od czasu do czasu spotykaja się na seks. dla mnie to jest co najmniej dziwne

Gość gość
A ma kogoś oprócz byłego męża?

Gość gość
nie ma, jest sama, on też sam podobno obydwoje teraz skupiają się na pracy, ona niedawno założyła swoja firmę a on otwiera włoską restauracje w naszym mieście

Gość gość
ja sam po rozwodzie kilka razy bzykałem się z byłą żoną, ale odkąd znalazłem partnerkę tego nie robimy

Gość gość
to po co się rozwodzili? :O ludzie to lubią sobie życie komplikować :D

Gość gość
Ja nie widzę w tym nic złego. Prowizorki są najtrwalsze.

Gość gość
Czy normalne...a nawet jak nie, to jeśli nikogo nie krzywdzą, darzą się jakąś tam sympatią (a nie, że bzykanko a potem "ty idioto" - bo tu relacja byłaby toksyczna własnie) i po prostu miło spędzają czas to co w tym złego? Kto wie co będzie, może jak oboje dojrzeją to i coś zaiskrzy znowu.

Gość gość
ja też spalam z byłym mężem po alko kiedyś i zaszłam no i wróciliśmy do siebie i to była dobra decyzja :)

Gość gość
moja kuzynka to po 10 latach od rozwodu wróciła do byłego mężą rozwodząć się z obecnym męzem to dopiero jest cyrk :P

dziś Znam lepszą autentyczną historię. Pani A rozwiodła się z Panem A. Po rozwodzie Pan A związał się z inną - nazwijmy ją Panią X, a Pani A po rozwodzie związała się z Panem Y. Po latach nowe związki Pana A i Pani A się rozpadły i wrócili do siebie, ALE Pani X i Pan Y zostali parą. Czyli de facto powymieniali się wszyscy partnerami - to dopiero cyrk ;)

Gość gość
Cyrk jak cyrk trochę chora sytuacja

Gość gość
Dlaczego ludzie wtrącają się w nie swoje spawy…W Polszy każde rozstanie to afera światowa :D