Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odeszła moja miłosc

Polecane posty

Gość gość

odeszła jako przyczyne podała to ze nie pasujemy do siebie ,bylismy póltora roku razem ..nie jem nie spie mam depresje ..ciagle o niej mysle ..nie mam z nia zadnego kontaktu ..a najbardziej boli mnie to ze dowiedzialem ze ona juz poznaje kogos innego ..jakbym nic dla niej nigdy nie znaczył i nawet pewnie jednej łzy za mna nie uroniła zapomniała ..a ja nie moge sie do tej pory pozbierac .Czasem sie kłocilismy ale naprawde sie bardzo starałem i bardzo ja kocham mimo wszystko ..co powinienem zrobic?jak zapomniec?

Gość gość
A dałeś jej odczuć że jest jedyna, poświęcałeś jej czas, byliście razem?

Gość gość
daj jej odejść, nie bierz do siebie, przeżyj żałobę i żyj dalej

Gość gość
jeśli chodzi o nią to nic nie rób, odeszła i koniec a ty się skup na czymś, masz jakies hobby, znajomych ?

Gość gość
Nie odeszłam.JESTEM.

Gość gość
faceci często popełniają ten sam błąd nie mówią kobiecie że ją kochają że zależy im na niej myślą że one to wiedzą niestety nie wszystkie

Gość gość
tak mam inne, miłości.

Gość gość
każda wolna chwile spedzalismy razem okazywalem ja moja miłosc i to chyba za bardzo prezenty restauracje.. tylko czasami sie kłocilismy o glupoty przewaznie ale zawsze sie godzilismy ona bardzo dobrze wie ze ja bardzo kocham tylko ona tej miłosci nie chce..w pewnym momencie ona stawała sie coraz bardziej oschła oddala sie coraz bardziej a ja wtedy zasypywałem smsami dzwonilem ..az mnie poblokwała .pojechalem do niej dowiedzialem sie tylko ze mnie juz nie kocha bo wie ze nie jestem ta osoba z ktora chce byc w przyszłosci ..i ze juz kogos innego poznaje .

Gość gość
widoczne nie była ciebie warta nie martw się jeszcze znajdziesz prawdziwą miłość

Gość gość
gość dziś tzn, że ona w ogóle cię nigdy nie kochała, nie odchodzi się tak nagle bez powodu i nie szuka nowego, jeśli jest miłość i uczucie. Nie warto takim pustakiem się przejmować i dołowac życie. Bierz się za siebie. Inna to doceni.

Gość gość
Podsumowując: 1. byłeś needy (poszukaj w necie znaczenia i konsekwencji tego słowa) 2. ona nie była fair, skoro kręciła z Tobą i kimś innym 3. Ty sobie wkręciłeś dużo, ciężko Ci teraz spojrzeć z boku. A teraz zgadywanka: czy masz (nie teraz, ale w ogóle) obniżone poczucie własnej wartości? Jeśli tak, to jak napisałam wcześniej: przeżyj depresję i żyj dalej. Możesz się spić, byleby przeżyć ból, przetrzymać to i ... zapomnieć.

Gość gość
Podejrzewam że autor ma obniżone poczucie własnej wartości i inaczej odbiera sytuację niż jest.

Gość gość
Zamiast się dołować zawalcz o nią.

Gość gość
Mowiła ze kocha planowalismy przyszłosc razem ..i nie wiem co mam o tym myslec ..przez te niektore nasze nieporozumienia mogla sie tak po prostu odkochac?kiedy sie z nia spotkalem byla zimna jak glaz nie dala sie nawet przytulic ..probowalem walczyc nic to nie dalo ..wrecz przeciwny skutek ..trudno sie nie przejmowac ..ja ja naprawde bardzo kocham i zyje juz tylko bo musze..

Gość gość
gość dziś wcale nie trzeba mieć obniżonego poczucia własnej wartości, nie doszukuj się takich powodów, bo to normalna!!! reakcja jak ktoś zostanie nagle puszczony bokiem. Jeśli ty byś pół roku była z facetem, kochała go, a on nagle cię oleje i powie że ma inną na oku, to naturalną reakcją jest załamka, dołowanie, smutek i wałkowanie dlaczego tak sie nagle stało.

Gość gość
bylismy 1,5 roku razem

Gość gość
gość dziś Zamiast się dołować zawalcz o nią. x po co ma walczyć o taką pustą wyrafinowaną dziewuchę, co urwała kontakty z nim, żeby sobie zrobić czyste pole dla innego. Niech cię puści jeszcze z 10 facetami a na koniec zostanie z 5 dzieci a każdy po innym facecie

Gość gość
właśnie mnie olał, przestał pisać, przestał odpisywać, nie spotkał się i napisał " no żegnaj" i też pytam dlaczego tak się stało?

Gość gość
Stulejarz jestes to cię rzucila

Gość gość
20:36 Wyrafinowana :D kolejny jełop.

Gość gość
wyrafinowaną... padłem. :D

Gość gość
nie mam obnizonej własnej wartosci po prostu sie zakochałem i tyle nigdy nie czulem tego co czuje do tej dziewczyny pomimo tego ze bardzo mnie skrzywdziła swoim odejsciem .Bo nigdy jej nie zdradzilem nigdy nie ublizylem nie bylo chorych klimatow czasami sie kłocilismy tak jak mowilem o jakies bzdury a mimo to odeszła i trudno sie z tym pogodzic bo robilem wszystko zeby jej było dobrze ze mna

Gość gość
To oburzające.

Gość gość
Widocznie nie czuła tego co ty. Człowiek nie kiełbasa i nie wyczujesz mimo wszystko.

Gość gość
gość dziś 20:36 Wyrafinowana smiech.gif kolejny jełop. x jełop to cię robił i widać, że przeszło w genach :D gość dziś wyrafinowaną... padłem. smiech.gif XXX A tu najpierw sobie poczytajcie, zanim znowu zrobicie z siebie jełopów. Z naciskiem na punkt 2 odnośnie tamtej dziewczyny. https://sjp.pwn.pl/slowniki/wyrafinowany.html wyrafinowanie: 1. cecha tego, co jest wyrafinowane» 2. dążenie do osiągnięcia własnych celów, nawet kosztem innych

Gość gość
21:05 Bla bla

Gość gość
gość dziś 21:05 Bla bla x no widzisz na konkretny argument i potwierdzenie twojej głupoty jedyne co potrafisz to wydukać "bla bla" pozamiatane i tyle

Gość gość
Już się podniecilas? Nadal uważam że ten przymiotnik pasuje tu jak świni siodło i zdania nie zmienię. Idź pozamiatac werande.