Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

temat TABU ale taka jest prawda

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

i są żale oraz pretensje na różnych forach, Polki i Polacy w wieku powyżej 50+ się żalą , że w wieku 50+ nie mogą znaleźć żadnego zatrudnienia w Polsce, są zwinni , wysportowani , zdyscyplinowani , życie mają poukładane , mają dzieci i wnuki , na bieżni i na 100 metrów lub w maratonie startują , przesyłają CV do Pracodawcy z wieloma uprawnieniami i wiedzą a Pracodawca nawet nie odpisuje na takie CV , czasem Pracodawca odpisze, że wybrano do pracy młodszych , których trzeba wszystkiego nauczyć, często młody w czasie godzin pracy musi 'zaliczyć' dopalacz aby normalnie funkcjonować a specjalistom w zawodzie w wieku 55+ Pracodawca odpowiada, kup sobie trumnę ! i nawet Pracodawca nie ma ochoty pogawędzić z 55+ , nawet nie chce widzieć na oczy 55+ , PrACODAWCA zakłada, że osoba w wieku 55+ to jest pijak , alkoholik i osoba zdegenerowana oraz leń i kombinator , takiego NIE chce nawet widzieć na oczy a młodzi narkomani z Polski wyjechali , czyli brak ludzi do pracy , żali się Pracodawca z Polski !

Gość gość
A jak ty myslisz

Gość Ja_Dyzio
już napisałem to co myślę, że Polscy Pracodawcy NIE są zainteresowani specjalistami , inżynierami i technikami w wieku powyżej 55+, Pracodawcy SZUKAJĄ młodych , młodego nawet wyślą na kurs i niech zaliczy egzamin po kursie na spawacza ale po kursie nie będzie potrafił spawać , najważniejsze dla Pracodawcy aby pracownik posiadał papiery kwalifikacyjne , nie ważne czy potrafi spawać , najważniejsze aby powiedział wprost, że za miskę ryżu będzie pracował przez całą dobę i to jest najważniejsze dla Pracodawcy , huuurrra, jest kolejny idiota do pracy za miskę ryżu , hurra !

Gość gość
Dyziu jesteś męski. Podobasz mi sie ❤️

Gość Ja_Dyzio
ale jak przekonać Rafalską , Morawieckiego oraz Prezesa oraz Prezydenta RP , że kilka milionów bardzo dobrych specjalistów w różnych branżach w wieku 50 + jest bezrobotnymi a Pracodawcy mówią takim w wieku 50 + aby kupili sobie trumnę a czas biegu na sto metrów mają minimalnie gorszy od rekordu Świata i nawet nie wiedzą , co to są dopalacze i do czego służą dopalacze i po cholerę są dopalacze !

Gość gość
Ja_Dyzio dziś Pracodawcy SZUKAJĄ młodych , młodego nawet wyślą na kurs i niech zaliczy egzamin po kursie na spawacza ale po kursie nie będzie potrafił spawać , xx Co ty bredzisz. Byłeś na takim kursie, wiesz na czym polega spawanie?> nawet jełop się tego nauczy w kilka godzin, uczniowie techników czy zawodówek specjalistycznych mają to na praktykach i w jeden dzień opanowują. To nie inżynieria molekularna

Gość gość
Odezwal sie znawca:-P po kursie spawania gupku to mozesz spawać dobrze ale gastronomicznie,pozatym cza umiec czytac papiery zeby wiedziec co gdzie i do czego ,cza troche praktyki zeby to zalapać ,to nie jest takie proste jak popić jaboli i spawać:-P :-D

Gość gość
Dyzio ty jesteś po 50 czy po 60