Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezbronna dziewczynka

Lubię być bezbronna

Polecane posty

Gość Bezbronna dziewczynka

Tak żeby partner mógł robić ze mną co chce a ja nie mogła się bronić. Często pozwalam aby mnie torturował, wówczas odczuwam przyjemność gdy nie mogę się bronić ani nawet ruszyć. Gdy patrzy na moje bezbronne ciało i robi co zechce. Nieraz zostawia mnie ze związanymi kończynami na godzinę z wibratorem między nogami, wówczas odczuwam wspaniały orgazm. Okazyjnie związaną łaskocze tak długo aż po wszystkim jestem całkowicie wykończona. Ale najbardziej uwielbiam jak zostawia mnie na pewien czas po związaniu moich kończyn do krawędzi łóżka i aż swędzi mnie całe ciało z powodu bezruchu, jak chodzi po mnie nasz piesek i liże po twarzy, czuję się taka bezbronna wobec wszystkiego :). Czy to jeszcze kogoś jara? Zaznaczam że mam 17 lat wzrost 170 cm waga 55 kg. Gdy jestem słaba i bezbronna czuję podniecenie. Jestem drobna i lubię całkowitą dominację mojego partnera

Gość gość
Nie ty jedyna. Również uwielbiam być bezbronna i unieruchomiona. Często po stosunku swędzi mnie ciało bo trwa naprawdę długo. Pozwalam aby robił wszystko ze mną

Gość gość
Mi zwykle po związaniu kończyn do krawędzi łóżka zostawia z wibratorem na bardzo długo. Czując się bezbronna mam dodatkowy orgazm