Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płyn lub proszek DO PRANIA dla niemowląt! Który jest NAJTAŃSZY??!!

Polecane posty

Gość gość

Szykuje pomału wyprawkę, będę ja prac, prasować. Zatrzymałam się na płynie/proszku do prania. Pytam mamy, które mają w tym temacie doświadczenie: który jest NAJTAŃSZY?? Nie zamierzam w tej kwestii płacić za firmę czy za reklamę. Szukan po prostu najtańszego rozwiązania :)

Gość gość
Zwykły, którego używasz dla siebie. Włączasz tylko dodatkowe płukanie. Dziecko i tak ma kontakt z waszymi ubraniami, pościelą... wiec "specjalne" proszki to pic na wodę.

Gość gość
najtaniej to Cię białe mydło wyniesie :P

Gość gość
Nie możesz iść do sklepu i sprawdzić? Poza tym , nie wiem po co chcesz to kupować. To tylko wyciąganie kasy od naiwnych rodziców. Kup zwykły proszek i płyn i się nie wyglupiaj

Gość gość
"Lovela" w Biedronce.

Gość gość
...i pranie w rzece na tarze. . Po co nogi rozkladałaś jak Cię nie stać na dzieciaka

Gość gość
5 odpowiedzi i tylko jedna na temat :o Autorko polecam Frosh z Tesco. Często w promocji.

Gość gość
8:16 kto mówi, że jej nie stać? Rozsądna dziewczyna! Po co nabijac kieszenie koncern.? Ja od początku prałam w zwykłym tyle, że wybierałam SENSITIV

Gość gość
08:17 Aaa, no tak, bo mydło to już nie dla damy :D Ona musi mieć proszek z nalepką "dla niemowląt" :D Własnie na tym polega wciskanie tego typu rzeczy - jak komuś zalezy na uproszczonym składzie, bez substancji zapachowych to własnie szuka najprostszych produktów, a wszystkie "dla niemowląt", "bio", "light" są wciskaniem kitu.

Gość gość
Dokładnie lovela w biedronce. W Tesco kosztuje 22-23 zł a w biedronce 14.