Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o związku z 22 letnia dziewczyna która robiła to za kasę.

Gość gość
kazdy grzeszy i kazdy bedzie cierpiał W niebie ciało będzie mieć udział w chwale i szczęściu duszy, ale by było zdolne zażywać takich rozkoszy, musi przejść przez próbę ogniową. Ja sam przeprowadzam przez nią. Taki cel mają choroby, którymi doświadczam ukochanych moichń do tego celu ma służyć praca lub umartwienie. Gdybyś była nie podjęła dla Mnie dobrowolnie umartwień fizycznych, byłbym cię doświadczał cierpieniem z chorób płynącym. Uprzedziłaś Mnie.Bo kogo miłuje Pan, tego karze, chłoszcze zaś każdego, którego za syna przyjmuje»(Hbr 12, 6) 1903-1940 oczywiscie ma imprimatur uwierzyłam milosc leonia nastał trwa proces beatyfikacyjny

Gość gość
wolałbyś żeby robiła to za darmo? że zaradna dziewucha i sama na siebie zarabiała

Gość gość
Nie chce by robiła to za darmo wiem że chce skończyć z tym i być ze mną ale sam nie wiem co zrobić. Zapomnieć o tym i żyć z nią czy dać spokoj

Gość gość
a czyli problem realny to nie nas się pytaj o zdanie, bo to ty spędzisz z nią życie albo nie, więc to ty musisz sam zdecydować czy chcesz z nią być, bo zapomnieć się nie da, zawsze to będzie gdzieś tam w pamięci siedzieć i pewnie przy kłótniach będziesz jej to wytykać

Gość gość
Sam się musisz zastanowić, dobrze Ci ktoś doradził. Ty masz swoje wartości na których chcesz układać życie - dla jednych przeszłość się liczy, dla innych nie. Jak jest dla Ciebie?

Gość gość
Tak chcem być z nią i przeszłość nie ma znaczenia bo prawdę mówiąc każdy robi błędy w życiu. Osobiście nie myślę o tym by jej to wypominac to nie na tym polega związek. Chialem tak się spytać co myślicie kobieta jest wyjątkowa

Gość gość
Polskim męskim k***a to wszystko jedno jaka aby ruuuuchać

Gość gość
Seks za kase najbardziej rozpowszechniony jest u cnotliwych zonek. Nie maja wcale ochoty na seks, praktykuja glownie w zwiazku z utrzymaniem, splacaniem kredytu za mieszkanie albo zeby nie odszedl do k***y itp. Nie widze wiec roznicy, masz zdrowe podejscie do zwiazku, nie pozwol sobie zmacic w glowie przez swietojebliwych przedstawicieli ciemnogrodu.

Gość gość
P********e się z tym sexem zarazy