Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmagda

Kuracja ostropestem dla poprawy cery

Polecane posty

Gość Mmmmagda

Od tygodnia stosuję ostropest mielony-2 łyżeczki dziennie. Czytałam, że jest dobry na oczyszczenie wątroby a to powinno skutkować polepszeniem stanu cery. Mam skórę naczynkową i jednocześnie mieszaną z niedoskonałościami. Moją prawdziwą zmorą są przebarwienia ( ostuda). Uzywam codziennie kremu z filtrem 50. Jednak od stosowania hormonów ( zdiagnozowane pco) zrobiły mi się przebarwienia. Czytałam, że ostropest może pomóc. Ktoś stosował ostropest? Czy można liczyć na jakąś poprawę?

Gość gość
Glukozyd ketonu malinowego rozpuszczony w wodzie i jako tonik - rozjasnia skore, ale musisz byc konsekwentna! Kupisz w sklepiku zrobsobiekrem.pl (pare zł plus przesyłka). Nie ręczę, ze usuną na 100%, czy, ze nie wrócą (niestety, ale przebarwiania to prawodziwe cholerstwo:-/). Ja stosowałam, ale zabrakło mi konsekwencji:-/ Ale teraz zamierzam sie za to znowu zabrać.

Gość gość
09;19 i nie jestem właścicielka w/w sklepu ani zadna promotorka;) tylko osoba, ktora sama próbuje walczyć z przebarwieniami (ja mam posłoneczne). Kiedys wyczytałam o kwasie kojowym, najpierw zamówiłam ten, potem jeszcze ten glukozyd - one naprawde rozjaśniają cerę (widocznie), tylko jak pisałam - trzeba stosowac długo i ciagle.

Gość gość
ostropest najlepiej to zacząć jesc wiecej surowizny warzyw i owoców a mniej przetworzonych produktów z dodatkami chemicznymi bo nawet frytki w magdonaldzie sa składaja z około 17 substacji tak oni miela potem dodaja substacje zapachowe smakowe konserwujace barwiace zeby trzymały sie a nie rozlatywały sie