Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój chłopak mnie zdradza ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że wczoraj zapukałam do drzwi mieszkania swojego chłopaka, on się raczej mnie nie spodziewał, no i otworzył mi drzwi, a on był dosłownie w samych bokserkach, więc od razu pomyślałam, że czekał na kochankę, no bo mnie się nie spodziewał, a raczej jak się nie jest świadomym na 100% kto przychodzi to raczej w takim stroju się nie otwiera, tylko wypadałoby się ubrać. Co sązicie o takiej sytuacji ?

Gość gość
A jak zareagował jak ciebie zobaczył?

Gość gość
Ale weszlas do mieszkania? Powinnas wejść i obczaic czy jest sam, bez tego trudno cokolwiek stwierdzić

Gość gość
14:11 Weszłam, ale tylko na chwilę, teoretycznie nic podejrzaego nie zauważyłam, ale mimo wszystko wątpliwości mam prawo mieć. 14:10 Teoretycznie tak jak zawsze, pocałunek, przytulenie.

Gość gość
Hmm może zobaczył przez wizjer, że to ty?

Gdyby był z jakaś kobietą w samych bokserkach to może. Ale gorąco jest w mieszkaniu teraz. Może dla większej przyzwoitości powinien kożuch założyć?

Gość gość
A nie spytałaś się co on tak drzwi tylko w bokserkach otwiera? Może zobaczył przez wizjer, że to Ty to otworzył a jakby był ktoś inny to by coś jeszcze założył.

Gość gość
I myślisz ze kochance odrazu by w majtkach otwierał ?? Kiedyś jak mi kran się urwał woda leciała a maz był w pracy to szybko po sąsiada leciałam to tez w bokserkach otworzył,nie snulam wtedy żadnych domysłów

Może lubi sobie łazić w gaciach po domu? Miałem sąsiada co w samych bokserkach pocztę odbierał, na korytarz wyłaził...