Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa osobu kotre weekendy spedzaja w domu

Polecane posty

Gość gość
Jaaaa :) i uwielbiam to! Leżenie na kanapie wtulona w męża oglądanie filmów seriali. Bardzo nas to relaksuje

Gość gość
Bez przesady,że dziecku odmówisz w weekend loda za złotówkę... też nie pobieram 500+,miałam 2tyś netto,opłat 1200zł i nigdy nie było czegoś takiego,że zamykalam się z dzieckiem w domu żeby nie wołało na sok czy loda. Ja wiem,że to glodowa pensja ale nie trzeba iść od razu na lody z maszyny,a kupić w sklepie nawet głupiego bambino. A jak dziecko marudzi to tylko i wyłącznie twoja wina,że nie potrafisz dziecku wytłumaczyć,że tylko na takiego cię stać.

Gość gość
19:19 to nie moja wina ze nie umiesz zarobic powyzej 1600. bylo se dziecka nie robic jak cie nie stac.

Gość gość
Nie wychodź na miasto z dzieckiem bez solidnego obiadu. Wtedy dzieciak nie będzie głodny i nie będzie go kusiło słodkie. Ja singielka :( Też przeważnie spędzam weekendy w domu. W soboty, gdy pogoda dopisuję biorę rower i jadę do lasu, bądź idę na samotny spacer - gdziekolwiek. Potem gotuję, sprzątam, oglądam seriale, filmy, czytam książkę, surfuję po necie, uczę sie języków obcych, puszczam głośno muzykę, łyk % i sobie tańczę :D, wieczorem pogimnastykuję się. Gdyby stać mnie było na samochód pojechałabym sobie w fajne miejsce a tak lipa. Samemu to się jakoś nie chce samemu wychodzić. Ale trzeba się niekiedy przymusić, bo z roku na rok czuję, że życie mi ucieka przez palce. U mnie w mieście nie ma żadnych atrakcji, nawet parków nie ma. Ale za to GALERIE są ! ;/

Gość gość
Zimą i późną jesienią często tak, ale jak tylko zaczyna się wiosna to bardzo rzadko. Po pierwsze mamy niewielki ogródek, więc i zajęcie przy nim. Po drugie niedaleko mamy góry i sporo lasów - nic, tylko się pakować i na długi wypad połączony z piknikiem. Latem często basen do tego. A poza tym korzystamy z tego, co się w mieście czy okolicach dzieje, różnych imprezek i większych imprez kulturalnych jest sporo :) W ten weekend wczoraj bylismy na wystawie w muzeum historii naturalnej, a dziś dzień w ogródku i grill ze znajomymi, właśnie wróciliśmy.

Gość gość
gość dziś [19:19 To jak sobie radziłaś wcześniej? Idź do mopsu czy gopsu niech ci pomogą. Szkoda dziecka,bo nawet na podwórko nie wyjdzie,tylko siedzi w domu z matką,która na dodatek nie nauczy go szacunku. To,że będziesz psioczyć na pis,czy wyzywać innych nie zmieni twojej sytuacjii.

Gość gość
Nie wychodź na miasto z dzieckiem bez solidnego obiadu xxx Ciekawe jakim sposobem, skoro na obiad pod koniec miesiąca nie mam opcji zaserwować niczego inne poza makaronem z twarogiem opcjonalnie kasza jaglana z jajkami sadzonymi i brokuł.

Gość gość
Mąż czasem robił w ten sposób, że jak już brakowało kasy pod koniec miesiąca rezygnował z ciepłych obiadów, ale jak zemdlał w pracy na nocnej zmianie z głodu lekarz wytłumaczył mu, że tymczasowo podreperuje budżet domowy jedząc mniej, ale w zamian za to zejdzie z tego świata. Co za kraj ohydny.