Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek Greentom Classik

Polecane posty

Gość gość

Witam Kobietki :) przymierzam się do kupka w.w. wózka. Co o nim sądzicie? Może polecacie coś innego? Mam następujące argumenty przemawiające za kupnem: - waga - zdejmowania tapicerka - małe gabaryty po złożeniu Wózek ma służyć w podróży, zajmować mało miejsca w aucie tak aby zmieścić nasza rodzinę :) jednocześnie chcę aby był wygodny i rozkładał się do spania.

Gość gość
Miałam Reversible i jak mały podrósł to kupiłam Classika. Jestem bardzo zadowolona, wózek bardzo lekki, śliczny i praktyczny. Od razu podkreślam ze jest to wózek, który powinien być jaki drugi. Mi służy wyłącznie na dobre drogi, spacery po deptaku, galerii. Do większości użytkowania mam McLarena xlr. To jest niezniszczalna petarda i najlepszy wózek pod każdym względem. Wracając do Greentoma. Ładny, lalkowy i zwraca uwagę. Trochę się rozkłada do spania, ale szału nie ma. Z negatywów to: hamulec, często się brudzi i nie łapie oraz może się łatwo przewrócić. Trzeba go moim zdaniem trzymać gdy dziecko w środku. Składa się na pół wiec miejsca nie zajmuje dużo. Lekki to mega zaleta.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź:) zaskoczyło mnie to że wózek może się przewrócić przy wyciskaniu hamulca?