Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nauczkę.

Polecane posty

Gość gość

Przyjęłam pomoc, a właściwie prezent, kosztowny... Myślę, że można tak powiedzieć. Jednak okazało się, że ta pomoc nie była bezinteresowna i miała tak naprawdę wysoką cenę. Naiwna jestem.

Gość gość
Co to za prezent za który trzeba pózniej coś dać. Prezenty są bezinteresowne.

Gość gość
Też tak mi się wydawało. :(

Gość gość
17.29 Prezent trzeba wiedzieć od kogo brać, wiem że nie powinno się odmawiać ale w w dzisiejszych czasach czasami trzeba. Nie martw się każdy mądry uczy się na swoich błędach. Głowa do góry;)

Gość gość
Po prostu byłam naiwna. Najgorsze jest to, że pisałam tutaj na forum prawie rok temu o tej sytuacji, gdy stałam przed dylematem czy się zdecydować przyjąć tą pomoc czy jednak lepiej nie. Inni forumowicze przestrzegali mnie i starali się wyperswadować mi ten pomysł z głowy. Jednak propozycja była dla mnie tak kusząca, że nie potrafiłam odmówić. Taka szansa nigdy więcej by mi się nie przydarzyła. Zgodziłam się.

Gość gość
To czego żałujesz? Jeżeli było to kuszące i zadowalające, nie rozumiem.

Gość gość
co to za prezent musiał być, skoro cię skusiło - może napisz o tym trochę więcej. A może jest jeszcze jakaś rada i możliwość aby wyjść z tego z twarzą.

Gość gość
Może powiem najpierw o co chodzi. W ubiegłym roku we wrześniu przeszłam operację powiększania piersi. Operacja się powiodła i z efektu jestem bardzo zadowolona. Marzyłam o tym przez wiele lat. Prawdopodobnie nie prędko byłoby mnie na to stać. Oczywiście operacji nie żałuję. Miała być to bezinteresowna przysługa, ale po jakimś czasie od zabiegu okazało się, że jednak nie. :(

Gość gość
musiałas uprawiać nierząd? czy to nie Ty pisałas o jakims lekarzu czy osobie ktora miała to sponsorować wtedy?:)

Gość gość
Acha no to wiadomo chyba o co chodzi ;-)

Gość gość
Tak. To byłam ja. Dodałam Wam tutaj linka to tamtego wątku gdyby ktoś był zainteresowany zajrzeć.

Gość gość
hehehehehe.... :D dobrze ci tak naiwniaro! :classic_cool:

Gość gość
No widzisz, a ten lekarz wyglądał Ci na takiego uczciwego, bezinteresownego, fajnego człowieka... Ale co, zmusił Cie później do zapłaty w formie seksu? Czy co?

Gość gość
Nie zmusił mnie, ale postawił w bardzo niezręcznej sytuacji... :(

Gość gość
czyli jednak usługa za seks tak jak ci, którzy ci radzili mówili. Trzeba było się nad tym zastanowić

Gość gość
Po operacji już... Zaczęłam mieć takie poczucie wdzięczności, jakiegoś zobowiązania w pewnym sensie. :(

Gość gość
Dałaś mu?

Gość gość
18.18 a Ty wiesz,ze po takiej operacji Ona czy inne musza chodzic na przegląd tych cycków? powikłania czy inne sprawy tego typu chocby opuszczenie z czasem biustu? a zatem trudno będzie Autorce nie pójśc na te wizyty bo gdzie pojdzie inaczej? stawiam że dala lub wie,że musi to zrobić niestety dla bezpieczenstwa zdrowia tego biustu

Gość gość
pytanie jak długo bedzie trwało to dawanie,hmm?

Gość gość
Pamietam jak pisala tu inna mloda dziewczyna (lub to bylas ty) ktora pisala ze moze przyjac pomoc od starszego faceta ale nie chciala pisac o co chodzi.to byl inny watek.

Gość gość
Tkwię w tym do tej pory...

Gość gość
Czyli dajesz mu kiedy on sobie tego zażyczy?

Gość gość
musisz dziewczyno sprawdzic ile czasu wymagaja wizyty kontrolne posprawdaj w necie i gdzie się da, no i zmien klinikę,poszukaj takiej gdzie Cię przyjmą na te wizyty bo inaczej ten gosciu bedzie 100 lat wymyslał takie wizyty, zostaje jeszcze zgłoszenie o wykorzystanie seksualne na ale jestes za słaba bez kasy i dobrego adwokata niestety:)

Gość gość
Zgadza się. Kontrole po takiej operacji są nieodłącznym elementem. Początkowe fazy gojenia i odpowiednia pielęgnacja biustu jest bardzo ważna... Na tym etapie bywa, że dochodzi do przykurczu torebki łącznotkankowej, która powstaje wokół implantów. Jest to naturalna reakcja organizmu na ciało obce. Jednak nie kontrole były tutaj problemem. Po operacji kilka dni leżałam w klinice, a później nasz kontakt stał się bliższy. Rozmawialiśmy lub pisaliśmy do siebie każdego dnia, co jakiś czas widywaliśmy się prywatnie, zaczęłam być co raz częściej gościem w jego domu.

Gość Mało_stanowczy
Ale czego oczekujesz od forumowiczów? Mówili Ci, żebyś się nie zgadzała, ale zrobiłaś po swojemu i masz efekty.

Gość gość
gość 2017.05.04 rok temu ! x Facet chce Ci zasponsorowac?będziesz musiała na bank oddać w naturze...szanuj sie kobieto i daj spokój z operacjami plastycznymi..honor i godnosc są ważniejsze x no własnie :(

Gość gość
Oczywiście ja wiem w jakich odstępach standardowo odbywają się kontrole pooperacyjne i ile ich zazwyczaj jest. Jednak nie w tym rzecz. Zbliżyliśmy się do siebie jeśli chodzi o kontakt prywatny, a później poszło z górki.

Gość gość
Autorko żalisz się czy chwalisz, bo nie rozumiem.