Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne przedmioty, też mają aure?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do osób, które wierzą w tego typu zjawiska. A co z kolorem białym? Czy postacie z kreskówki i wszelkie osoby na filmach mogą mieć aurę?

Gość gość
Wszystko ma.

Gość gość
Chodziło mi o dłuższą wypowiedź, na ten temat. W internecie nie ma zbyt dużo informacji. To,że wszystkie przedmioty mają wiem.

Gość gość
Wszystko ma aurę. A propos aury i takich wierzeń - któregoś razu współlokatorka powiedziała, ze bardzo podoba sie jej moja torebka (czarna hehe); taka duza, pakowna. Nie darzyłam jej szczególnym sentymentem, czasem nawet mnie denerwowała, ze nieporęczna; a w dodatku dostałam ja od mamy byłego chłopaka (z całym szacunkiem do niej, ale nie rozeszliśmy sie w zgodzie, wiec jak wyżej - nie czułam szczególnego sentymentu). Mowie do koleżanki - chcesz to bierz, nic za nia nie chce. Przyszła, daje mi 20 zł, na co ja - co ty sie wygłupiasz:D tyle pieniędzy:D i słuchajcie - powiedziała tak - wszystko ma swoja aurę, a w dodatku posiadacz tej rzeczy rowniez oddziałuje, wiec cokolwiek bys chciała oddać za darmo nawet, to niech przyszły właściciel da Ci nawet za to 1 zł, zeby twoja aura odeszła od tej rzeczy:)