Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2018 brat ma dużą firmę i jest facetem na prawdę zamożnym, jednocześnie na poziomie - młodo wyglądający, 38 lat. Firma po rodzicach ale radzi sobie w niej lepiej nawet niż ojciec. Niestety jego żona zdradziła go - niby żałowała (może bardziej kasy) ale brat nie wybaczył i małżeństwo rozpadło się. Teraz ma dziewczynę 25 lat - miła studentka na prawdę bardzo fajna, podoba się także rodzicom (dla rodziców rozpad małżeństwa brata był koszmarem i wydaje im się, że skoro jest dziewczyna i on jest szczęśliwy to jest dobrze). Problem w tym, że brat mój przyznał i tą tajemnicę znam tylko ja (jesteśmy w bardzo dobrych relacjach nawet lepszych niż z rodzicami ), że to jest układ sponsorowany. On ją znalazł w internecie, spotkali się i jest to układ typowo płaci dość dużą kasę a ona za to uprawia seks w weekendy i udaje jakby jego dziewczynę. Nie wiem co powiedzieć.... bo większość rodziny (normalnie nocuje u niego, zaprasza ją na imprezy rodzinne i traktuje jako przyjaciółkę) jest pewna, że to będzie jego przyszła żona. Brat się tłumaczył, że po traumie z żoną woli coś takiego niż znowu miłość, ślub i potem rozczarowanie. Opłacił jej także implant antykoncepcyjny - mówi, że układ jest maksymalnie na dwa lata bo ona wtedy kończy studia, które tak na prawdę jej opłaca. Ja jakoś czuję się z tym głupio ale oczywiście nie wygadam się i zachowam to w tajemnicy bo o to prosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach