Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

układ sponsorowany

Polecane posty

Gość gość

brat ma dużą firmę i jest facetem na prawdę zamożnym, jednocześnie na poziomie - młodo wyglądający, 38 lat. Firma po rodzicach ale radzi sobie w niej lepiej nawet niż ojciec. Niestety jego żona zdradziła go - niby żałowała (może bardziej kasy) ale brat nie wybaczył i małżeństwo rozpadło się. Teraz ma dziewczynę 25 lat - miła studentka na prawdę bardzo fajna, podoba się także rodzicom (dla rodziców rozpad małżeństwa brata był koszmarem i wydaje im się, że skoro jest dziewczyna i on jest szczęśliwy to jest dobrze). Problem w tym, że brat mój przyznał i tą tajemnicę znam tylko ja (jesteśmy w bardzo dobrych relacjach nawet lepszych niż z rodzicami ), że to jest układ sponsorowany. On ją znalazł w internecie, spotkali się i jest to układ typowo płaci dość dużą kasę a ona za to uprawia seks w weekendy i udaje jakby jego dziewczynę. Nie wiem co powiedzieć.... bo większość rodziny (normalnie nocuje u niego, zaprasza ją na imprezy rodzinne i traktuje jako przyjaciółkę) jest pewna, że to będzie jego przyszła żona. Brat się tłumaczył, że po traumie z żoną woli coś takiego niż znowu miłość, ślub i potem rozczarowanie. Opłacił jej także implant antykoncepcyjny - mówi, że układ jest maksymalnie na dwa lata bo ona wtedy kończy studia, które tak na prawdę jej opłaca. Ja jakoś czuję się z tym głupio ale oczywiście nie wygadam się i zachowam to w tajemnicy bo o to prosił.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować