Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosc mieszkania w bloku

Polecane posty

Gość gość

Cale zycie mieszkalam w domu, teraz mieszkamy w bloku.. duze miasto w PL, wszedzie blisko ale jednak marze o wlasnym ogrodku. Sadze kwiatki na balkonie to sasiadka pietro wyzej zamiata do tych kwiatkow :/ dzis byl suchy chleb na balkonie, kiedys scierka do naczyn, gąbka, malowali balustrady to oczywiscie zachlapane mam płytki hmm nie ma rady na nich po prostu jest straszna syfiara. Kiedys zaparkowalam z dzieckiem i siedzialam jeszcze chwile w aucie, patrze a ona podchodzi i pluje z balkonu na chodnik i tak 3 razy. To ze mam uciążliwych sąsiadow to jedno ale drugie tesknie za zyciem w domu. Nie straszne mi palenie w piecu czy prace wokol domu. Mamy 5 minut teraz do pracy, mąż podaje argumenty ze blisko i dziecko pojdzie do szkoly ehh

Gość gość
Plusy i minusy. Zima wole blok a latem dom Natomast w blokowisku dzieci szczęśliwe bawia sie razem a ty masz spokój ja musze moje wszędzie wozić bo do miasta mamy 5km

Gość gość
i co w związku z tym

Gość gość
A macie pieniądze? Jeśli tak, to dobrym rozwiązaniem jest dom wmieście. Wszędzie blisko, a kawałek działki jest, nikt nad głową nie tupie, no ale domy w miescie są drogie. Jeśli nie macie kasy, to może jakaś działka rekreacyjna gdzie mogłabyś jechać w weekend i odpocząć.

Gość gość
21:40 papa

Gość gość
gość dziś szkoda, że już idziesz, papa.