Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Enzymy trawienne w kapsułkach ktoś próbował?

Polecane posty

Gość gość

Enzymy trawienne są stosowane często przez osoby aktywne, które przyjmują duże ilości odżywek i innych tabletek, a także odżywiają się nieregularnie. Nieprawidłowe trawienie objawia się na wiele sposobów, jako złe samopoczucie, odbijanie, wzdęcia czy bóle brzucha. Jeśli nie możesz pozwolić sobie na zmianę diety lub odstawienie odżywek, powinieneś podjąć pewne działania. Poprawiając trawienie, zwiększasz przyswajanie składników niezbędnych dla prawidłowego wzrostu mięśni.

Gość gość
Swiat zwariowal. Nafaszeruj sie czlowieku synetykami, a potem lyknij chemie czy inny wyciag z zoladka zdechlej swini, zeby.... lepiej trawic. Co jeszcze ZAREKLAMUJESZ?

Gość gość
23:25 Nie reklamuje, tylko pytam. Mam czeste problemy z trawieniem, odzywiam sie w biegu i nieregularnie, poza tym szybko chudne bez widocznej przyczyny. Czy to zle, ze chce wyprobowac srodek, ktory sklada sie z naturalnych enzymow bo chce zadbac o zdrowie?

Gość Edyta BRZ
Ja też uważam, że nie ma nic w tym złego. Jeżeli organizmowi brakuje enzymów trawiennych powinien je suplementować. Ja takim sposobem poradziłam sobie z mega wzdęciami. Niedawno odkryłam probiotyk Biopron IB-Symbio z dodatkiem właśnie enzymów trawiennych. I mam dwa problemy z głowy: enzymy zmniejszają wzdęcia a żywe kultury bakterii dbają o prawidłową mikroflorę żołądka. Rozsądna suplementacja jest czasem konieczna

Gość gość
Mi również ten Biopron z enzymami bardzo pomógł. Wzdęcia są dużo mniejsze i rzadsze. Poprawa była już po kilku dniach.