Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wam też ktoś się zabił?

Polecane posty

Gość gość

Macie takie doswiadczenia?

Gość gość
Nie, ale Ci współczuję. Kto od ciebie odszedł?

Gość gość
U mnie dziadek, nie było mnie jeszcze na świecie. Mama go znalazła, powieszonego w kuchni. Miała 17lat. Wujek męża. Mąż go znalazł, powiesił się w łazience.

Gość gość
Mój wujek sie powiesił. To było jeszcze przed moim urodzeniem, więc sprawę znam tylko z opowiadań.

Gość gość
Matka mojej przjaciolki..miala depresje Wyskoczyla z naszego bloku ,50 lat

Gość gość
Szwagier babci. Powiesił się jak miał delirke alkoholowa

Gość gość
Ojciec mojej koleżanki miał depresję. Powiesił sie

Gość gość
własnie jak ktos ma depresje czy problemy z alkoholem to wiadomo ze cos moze sie wydarzyc ale znalam małeznstwo zgodne , nowy dom , mysleli o dziecku , oboje pracowali etc pewnego dnia kobieta po pracy znalazla kartke na stole z napisem " przepraszam " znalezli go powieszonego nieopodal w lesie . Dwa dni wczesniej sprawdził polise czy żona dostanie odszkodowania za samobójstwo męża . Zwolnil sie z pracy kilka dni wcześniej . Opróżnił swoje konto bankowe i kase zostawił schowaną w domu . co wy na to ?

Gość gość
choroba psychiczna, jest odpowiedzialna za 99 proc samobójstw

Gość gość
do 11:56 Bez sensu, żona nie otrzyma odszkodowania z tytułu samobójstwa. Słabo sprawdził. Jak mu tak bardzo zależało na tym odszkodowaniu to lepiej było aby wsiadł za kierownicę i upozorował wypadek rozbijając się na drzewie.

Gość gość
A myslisz ze on nie mial depresji? Napewno mial A priwokujac wypadek samochodowy nie mogl miec pewnosci,ze zabije Mogl zostac polamancem,albo nawet warzywem...

Gość gość
Wieszając się w lesie również narażał się na scenariusz, że jakiś rycerz wyświadczy mu przysługę i go odetnie. Niedotlenienie rónież mogłoby spowodować nieodwracalne zmiany w mózgu i stałby się takim samym warzywkiem.

Gość gość
gość dziś do 11:56 Bez sensu, żona nie otrzyma odszkodowania z tytułu samobójstwa. Słabo sprawdził. Jak mu tak bardzo zależało na tym odszkodowaniu to lepiej było aby wsiadł za kierownicę i upozorował wypadek rozbijając się na drzewie. xx żona otrzymała odszkodowanie za samobójstwo męża

Gość gość
nie pitolcie znam 2 przypadki gdzie polisa zostala wypłacona mimo samobójstwa przez powieszenie w obu przypadkach byly to kwoty ok 30 tys

Gość gość
polisa ? odszkodowanie zostaje wyplacone , a polisa jest zawierana

Gość gość
Farmazon, nie dostała ani złotówki, pracowałam z ubezpieczeniach to znam kruczki od podszewki.

Gość gość
Przecież to byłoby bez sensu bo każdy samobójca w ten sposób naciągałby ubezpieczalnie...

Gość gość
gość dziś Farmazon, nie dostała ani złotówki, pracowałam z ubezpieczeniach to znam kruczki od podszewki. Zgłoś gość dziś Przecież to byłoby bez sensu bo każdy samobójca w ten sposób naciągałby ubezpieczalnie... xxx dostała odszkodowanie z polisy swojej i męż a za samobójstwo męża . kurcze kłoci sie a nie ma pojeciaa a niby w ubezpieczalni pracowała . Kruczki to ty masz miedzy nogami .

Gość gość
Akurat w tym przypadku o którym pisałam wyżej polisa musiała byc powyżej 2 lata . pani o kruczków tego nie wiedziala ? niesamowite :P

Gość SYZEFGERGF
Oczywiście, że nie dostała ubezpieczenia z polisy męża, takie farmazony to może kadzić naiwniarze twego pokroju. Jest to specjalne zabezpieczenie funduszy na wypadek omawianego odstępstwa. Z reguły przed przystąpieniem do poważnych ubezpieczeń interesant musi dostarczyć masę zaświadczeń o stanie zdrowotnym - np. nikt nie wystawi polisy osobie w zaawansowanym stadium nowotworu, której los jest przesądzony. Ze względu na to, że choroby psychiczne stanowią w naszym kraju pewne tabu papiery o depresji nie są wymagane, gdyż wnioski o wypłatę odszkodowań z powodu samobójstwa są z automatu odrzucane. Inaczej byłoby to zbyt proste - typ ma tendencje autodestrukcyjne, zawiera polise na 10 tysi a rodzina dostaje 30. Jeżeli wypłacona została kasa to tylko i wyłącznie z tej przyczyny, że ktoś mu pomógł. Oznacza to, że nie był to samobójca a doszło tam do morderstwa. Koniec i kropeczka i nie kłóć się, bo się nie znasz a przeżywasz temat jak szczur otwarcie kanału. W związku w powyższym samobójcy skrupulatnie planują swój czyn np. pozorując wypadek samochodowy na trasie. Mimo wątpliwości oględziny zawsze wskazują, że winą mogła być np. fatalna widoczność i żonka z dziećmi ma kaskę na życie :)

Gość gość
SYZEFGERGF dziś dokształc sie dziewczynko i poczytaj polisy . Myslisz , że każdy firma ma takie same zasady ? A ty przeżywasz temat bardziej niż ten wisielec :P Ale niech będzie ... osobiscie widziałam odp na temat polis ale ty wiesz lepiej .... no tak

Gość SYZEFGERGF
Tak, znam się na temacie a Ty widziałaś co chciałaś.

Gość gość
SYZEFGERGF dziś Tak, znam się na temacie a Ty widziałaś co chciałaś. xxx a na jakim temacie? bo nie ubezpieczeniach:P a teraz "widzę" idiotkę udającą mądrą

Gość SYZEFGERGF
Dzięki zatrudnieniu w multi agencji proponującej wiele polis z zakresu ubezpieczeń miałam wgląd do oferty wielu konkurujących na rynku podmiotów. A ty jesteś naiwniara, widzisz to co chcesz i jeszcze pewnie w św. mikołaja wierzysz.

Gość gość
Pani znajaca skoro twój móżdzek nie pojął tego i owego to zapytaj pana google .

Gość gość
Dzięki zatrudnieniu w multi agencji proponującej wiele polis z zakresu ubezpieczeń miałam wgląd do oferty wielu konkurujących na rynku podmiotów. xxx ha ha ha ha ha dzięki zatrudnieniu ha ha ha kup sobie wibrator skoro żaden facet cie nie chce bo masz zakłocenia seksulane i domagasz sie dobrego bolca . Tylko go nie zassij picza bo nie dostanisz odszkodowania . Bay

Gość SYZEFGERGF
W google można wiele nieprawidłowych treści znaleźć włącznie z tym, że w Roswell wylądowali kosmici, ziemia jest płaska etc. też w nie uwierzysz bo wyszukiwarka w google tak przekierowała? Niezła więc z Ciebie naiwniaczka. Jak takich ludzi traktować poważnie? Pewnikiem w życiu dorosłym też cię wałują jak chcą, typowe popychadło bez pogłębionej refleksji do życia.

Gość SYZEFGERGF
@15:05 Żywy dowód na to jak niezaspokojone libido rzuca się na mózg. Wszystko si e z seksem kojarzy prymitywowi.

Gość gość
nieźle pojechałaś tym ignorantkom, gratuluje SYZEFGERGF !

Gość gość
No i odstraszylyscie tych, ktorzy chcieliby napisac cos o przypadkach samobojstw.. Po co sie wyzywac wzajemnie? Mozna miec innezdanie, ale ciosy ponizej pasa?