Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

źle mi ze wszystkim

Polecane posty

Gość gość

I czasem mam wrażenie że lepiej by mi było jakbym się nie urodziła albo umarła/zginęła w wypadku... Po pierwsze jestem raczej nieśmiałą osobą i się do tego przyznaję. Mam małe grono znajomych, nie mam nawet takiej bliskiej przyjaciółki i prawda jest taka że najczęściej spędzam czas sama ze sobą. Po prostu widzę jak ludzie wokół mnie ( dalsi znajomi, rodzeństwo) odsuwają mnie tak jakby od siebie, właściwie nigdy nigdzie nie jestem zapraszana.. A jako dziecko i nastolatka bywałam bardziej śmiała...nie wiem po prostu co się ze mną stało. A ja naprawdę nie chce taka być, chciałabym być bardziej odważna. Do tego jeszcze nie mogę zapomnieć o pewnym chłopaku którego odrzuciłam a teraz myślę o nim codziennie od niemalże 3 lat ..i bardzo żałuję że się tak to skończyło.. I tu pewnie znalazłabym jeszcze parę takich swoich problemów, rzeczy z których nie jestem zadowolona. Mam prawie 22 lata a już mam dosyć życia. Tak bardzo brakuje mi miłości i zrozumienia :(

Gość gość
Czemu go odrzucilas?

Gość gość
gość dziś Bo nie podobał mi się jakoś wtedy i byłam po prostu głupia.. A jak zrozumiał że chyba nie ma szans z mojej strony na związek z nim i urwał kontakt to mi zaczęło zależeć..

Gość gość
Autorko, przykro mi z Twojego powodu. Mam prawie tak samo jak Ty choć w mniejszej skali. Chciałabyś ze mną czasami porozmawiać na mailu?

Gość gość
Też tak mam :( W dodatku generuje duże koszty :( rodzice musza wydać kupe kasy na moja operację

Gość gość
gość dziś W sumie czemu nie. A jak bardzo Twoje problemy pokrywają się z moimi ?

Gość gość
Napisz do mnie, może będzie Ci raźniej kiedy komuś się zwierzysz bez obawy że ta osoba nie potraktuje Cię poważnie: maciejew93@wp.pl

Gość gość
do gość dziś Ojej :( Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze :)

Gość gość
14:30 lekarz mówi że mam dużą szansę ale co jeśli tak mówi bo chce kasę wyciągnąć za te operację?

Gość gość
A co to za choroba?

Gość gość
Nie chce mówić :(

Po pierwsze... po coś jesteś na tym świecie :) Bez powodu nie była byś w tej rodzinie jakiej jesteś ! Również jestem młoda, tak jak Ty, ale nauczyłam się w życiu jednego i chyba najważniejszego ! POZYTYWNEGO MYŚLENIA i przyciągania pozytywnymi myślami tego co chcemy w życiu np. osiągnąć czy zrobić :) Wiem, że łatwo się "mówi", pisze, ale chociaż spróbuj! Gwarantuję Ci, że prędzej czy później będziesz się zastanawiać czemu wcześniej czegoś "nie chciałaś naprawdę " i nie przyciągałaś tego pozytywnymi myślami tylko wolałaś się zamartwiać i gdybać :p

Gość gość
do gość dziś A czy ewentualnie mogłabym się do Ciebie odezwać w najbliższym czasie gdybym się zdecydowała ? Bo dzisiaj to już raczej nie, bo musiałabym sobie nowego maila założyć.

Gość gość
do NieTypowa00 dziś Ze mną jest tak że jednego dnia jestem w naprawdę dobrym humorze a innego już niekoniecznie...a wystarczy że coś złego się mi przytrafi, jakaś niefajna sytuacja czy coś..więc zdarza mi się że mam razem te pozytywne nastawienie. Ale żeby tak codziennie się nudzić z takim myśleniem to nie daje rady..

Gość gość
Oczywiście że możesz. Napisz kiedy tylko będziesz miała ochotę.

Gość gość
Dobrze, to dziękuję :)

Gość gość
Walcz ze swoimi słabościami, a nie użalaj się nad sobą. A to odrzucenie chłopaka to też dla ciebie nauczka, z której można wyciągnąć wnioski. Zresztą zamiast jęczeć spróbuj się z nim skontaktować.

Gość gość
do gość 2018.04.27 Zawsze łatwo jest komuś powiedzieć i doradzać z boku żeby się brał za siebie, przestał użalać itp. jak się być może samemu nie miało jakichś większych problemów w życiu... Proszę mi wierzyć że to nie jest takie łatwe jak się ma z każdej strony podcinane skrzydła. A co do chłopaka to tak - była to dla mnie nauczka.

Gość gość
powiem Ci że ciężko jest żyć bez ludzi, bez kontaktu z nimi..bo tu coś trzeba coś załatwić a tu co innego A Ty skup się po prostu ma sobie, a szczęście samo do Ciebie przyjdzie :)