Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość gość
W roli konia? Haha

Gość gość
Tak szczerze to nie jestem głupi. Jak widzę, że sytuacja jest przegrana odpuszczam i wracam kiedy będę silniejszy. Nie poszedłbym na bitwę 5:1, wolałbym np. przyczaić się na któregoś z nich żeby było 1:1 (hipotetyczna sytuacja). To nie obrona Polski w 1939 roku albo obrona kobiety przed gwałtem i jest czas na taktyczne rozwiązania. Nie jestem supermenem, nie grzeszę brawurą. Jestem za to pamiętliwy i zawsze doprowadzam do sprawiedliwości. Są sytuacje gdzie jestem bardziej odważni niż inni i są też takie, gdzie jestem tchórzem. Odwaga ma wiele twarzy.

Gość gość
gość dziś Tak, jeśli miałbym wsparcie kobiety, byłbym szczęśliwy i miałbym motywację by więcej osiągnąć. Ciężką pracę akurat lubię bo nie lubię siedzieć za biurkiem.

Gość gość
Ktoś już napisał że masz pod nosem taka kobietę. Napisz do niej i się umówcie.

Gość gość
autorze jesli mozesz to wejdz na moj temat jest troszke nizej'po co on zartuje w ten sposob'

Gość gość
A czy ta kobieta chciałaby się ze mną umówić? :)

Gość gość
Może jeszcze tu jest więc zapytaj.

Gość gość
gość dziś Wg mnie on chciałby czegoś więcej i teraz Cię bada. Nie powie tego wprost, bo boi się, że go odrzucisz.

Gość gość
03.45 Nie wiem jak do tego doszło ale jestem w tej chwili w konsternacji i mam pustkę w głowie. Nie wiem co mam powiedzieć.

Gość gość
Dobrze. Tajemnicza kobieto, chciałabyś mnie poznać? :)

Gość gość
gość dziś Dlaczego? Co się stało?

Gość gość
Do czego doszło? Nie ogarniam nap.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz, odpowiedz mezczyzny jest bardziej wiarygodna, ja tu tylko przelotem, bo niestety nie jestem romantyczka a o to pytasz:) milej nocy zycze i powodzenia z pania romantyczka z pierwszej strony.

Gość gość
Tzn. że np. nie lubisz czułości?

Gość gość
04.01 brzmi bardzo uroczyście. Nie wiem czy to do mnie. Ale powiem tak. Już się trochę poznaliśmy i wiemy czego szukamy. Jakie mamy oczekiwania. Mimo całej mojej romantyczności i miłej rozmowy zakładam,że czeka nas rozczarowanie ponieważ sama jakkolwiek by nie była kojąca rozmowa nie zdradza życiowych szczegółów. Dlatego nie wiem czy mogę zawracać ci głowę bo było by to nie fair.

Gość gość
gość dziś Czego nie ogarniasz? :)

Gość gość
Naprawdę. Niczego. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś Zawsze możemy się przekonać, na początek np. możemy tylko pisać jeśli chcesz :)

Gość gość
Chyba Cię zraziło gdy pisałem o odwadze. Każdy rozumie ją inaczej, dlatego wolałem bardziej szczegółowo to rozpisać.

Gość gość
04.05 dziękuję że tak to rozwiązałaś. Jestem naprawdę wdzięczna. Szczerze mówiąc trochę spanikowałam.

Gość gość
Mylę godziny to było do 04.15

Gość gość
gość dziś Wiem chyba nawet co... Źle to ująłem. Jestem łagodnym człowiekiem, nigdy nikogo nie zaatakowałem. Chodziło mi o sytuację gdzie ktoś by to zrobił czym się brzydzę. Atakowanie kogoś bez powodu jest podłe. Miałem na myśli to, że starałbym się w ten czy w inny sposób dać nauczkę takim "Sebom".

Gość gość
A chciałabyś popisać?

Gość gość
sebom najlepiej spalic ich golfa. albo otruc psa. co, ty myslisz ze jak taki oberwie, to nie zrobi z siebie bohatera, co to 15-tu sam pobil, ale szesnasty w jaja go ugryzl i wtedy stracil sily? takich kobiet NIE MA moze sa jakies kandydatki, ale moga takie sie stac tylko w odpowiednich warunkach, pozostawione same sobie beda tylko i wylacznie holdowac zwyklej, ludzkiej naturze. zreszta jak kazdy inny czlowiek

Gość gość
Ten Twoj podryw to jakas masakra, jak prawiczek z gimnazjum. Bulke przez bibulke tez bedziesz lizal?

Gość gość
04.26 pisać zawsze można. Pod warunkiem że nikt się tym pisaniem nie męczy i nikt nikogo nie zanudza. Zawsze jest też możliwość zakończenia pisania i nikt przez nikogo nie cierpi.

Gość gość
gość dziś Jaki podryw?

Gość gość
04.31 nie mów tak. Mnie się to podoba jak on postępuje. Przecież mnie nie zna. Nie będzie się na mnie rzucał jak jakiś zwierz.

Gość gość
gość dziś Napisz więc do mnie :) krawdaw@wp.pl

Gość gość
04:36 - no jak JAKIS nie. krolestwo zwierzat jest prze-e-ogromne. ciezko wybrac jakim zwierzem sie dzis stac. moze jakas podpowiedz, psowate, kotowate?:D