Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 1990

Wróżka Alanna opinie

Polecane posty

Gość Patrycja 1990

Szukam prawdziwych opinii o wróżce Alannie, czyli alanna.onyxia@gmail.com. Poleciła mi ją jedna pani na forum wirtualnej polski. Pisałam z tą Alanną na facebooku i wydaje się być kompetentna, ale jeszcze rytuału nie zamówiłam. Proszę o prawdziwe opinie a nie opinie innych wróżek konkurencji. Będę wdzięczna za pomoc w podjęciu decyzji.

Gość gość
ja ją polecam choć długo czekałam na efekty bo 2 miesiące ale ogólnie rzecz biorąc było warto

Gość Oszinas
Ja właśnie czekam na efekty rytuału od alanny. Minęło 18 dni niby coś się rusza w tej kwestii ale to jeszcze nie to czego oczekuję. Dam znać.

Gość gość
Urok miłosny zamawiałam i jestem zadowolna z przebiegu i efektu.

Gość gość
Alanna Onyxia to Idzi Kosmala

Gość Gocha Gosia 4
W moim przypadku Alanna się sprawdziła bardzo dobrze. Rytuał robiła w marcu 13-19 i od kilku dni jest super- działa. Jak chcesz pogadać o szczegółach to zostaw maila napiszę ci na priv bo tu się nie chcę rozpisywać w tym temacie.

Gość gość
Alanna to nie Idzi Kosmala. Sprawdz potem Pisz. Ja właśnie rozważam rytuał u Alanny i zastanawiam się jeszcze nad Irminą Aristov, ktorą na forum ktoś mi polecił.

Gość gość
Trzy lata temu urok robiłam u Alanny i zadziałał po miesiącu. Działał trzy lata bez zarzutu. Niestety kapa. Przestał działać w zasadzie w ciągu dwóch tygodni. Mój mąż znów wspomina ze lepiej się rozstać, ze znow przestał kochać. Nie wiem czemu to przestało działać. W przyszłym tygodniu wszystko od nowa.

Gość Drabina555
Może trochę nie w temacie Alanny, ale gdyby ktoś potrzebował pomocy w trudnych sytuacjach miłosnych to polecam panią Gabrielę Kleynę rytual.milosny@gmail.com. Ta pani robi rytuału i uroki. Ja zamówiłam urok bo moj narzeczony zerwał ze mną. Głównie przez moją winę i to co zrobiłam.. Ten urok pomógł bardzo. W nie całe dwa miesiące odbył się jego powrót do mnie i teraz znów jest między nami dobrze a było bardzo zle. Wrecz tragicznie.

Gość gość
Godna polecenia. Wróżby mi się od niej zawsze sprawdzaja.

Gość gość
Rytuał miłosny zamówiony u alanny działa, więc też polecam.

Gość gość
W kwietniu chciałam zamówić u Alanny spentanie miłosne. Ona mi odradziła i proponowała urok miłosny. Dawała koło 80% szans. Z początku. nic się nie działo, nawet trochę gorzej. W czerwcu ten urok zaczął działać. Działa i jest jak powinno.

Gość gość
Ja też w kwietniu kupiłam u niej urok miłosny. Działa już od początku czerwca. Czasem mam wrażenie ze jest za silny.

Gość gość
Alanne bardzo polecam. Pomogła mi.

Gość gość
Ja niestety długo musiałam czekaç na skutki uroku od Alanny. Dopiero zaczęło działać po 8 tygodniach. Ale wazne ze wogóle działa to.

Gość gość
Polecam wróżby u Alanny. U mnie się sprawdziło99%

Gość gość
Próbowałam uroku miłosnego u Alanny w 2016 roku i nie było efektów.

Gość gość
Polecam Alanne. Jest uczciwa i tak o dobrym sercu. Bardzo bardzo mi Alanna pomogła nie tylko w sferze miłosnej ale także zawodowej.

Gość gość
Proszę o opinię na privat komu się powiut rytuał u Pani Gabriela Kleyna na monia123.1@o2.pl

Gość gość
Proszę o kontakt u kogo udał się urok u Pani Alanna na nikita.b.55555@hotmail.com

Gość gość
Alanna pomogła kpiny po wpłacie się nie odezwała!!! Do dziś nie wiem czy było coś robione ale napewno co wiem że mój nie wrócił!!!

Gość gość
Tak samo Gabrieli Kleyna wzięła kasę a później urwała kontakt, lepiej omijać ją z daleka

Gość Gość

Te niby pozytywne opinie to sama sobie pisze, wystarczy trochę ruszyć głową. Nie warto wpłacać żadnej złotówki.

Gość miniomki

ja robiłam u szamanka.klara@o2.pl i efekty są.

Gość Gość

Żadna allana. U mnie i u kilkunastu osób nie działa. To jest sposób na kasę, na nic więcej. Mogę podać dowody. Omijać ją z daleka i dostrzegać innych!

Bardzo uczciwy jest Krystian rytualnie@gmail.com. Ja go bardzo polecam i nie jest to jakiś tam oszust. Bardzo mi pomogł magią miłosną.

Szukam rytualisty z prawdziwego zdarzenia. Niestety dwa razy już zostałam oszukana. Jestem w stanie za dobre efekty zapłacić 5 tyś złotych, umowa u notariusza, płatne po efektach.